Suzuki Liana első autónak?
Most tetem le ajogsit.A szüleim jól álnak anyagilag és egy 2005 1.6 benzines Suzuki lianát akarnak venni első autónak ,hogy ne a családi Passatot nyúzzam.Csak hát egy kicsit cikinek tartom,mert már most kapom a gúnyos megjegyzéseket,pl úgy is pénzes vagy miért nem veszek egy normális autót,papír autó úgy is meghalsz stb beszólások.
Pedig milliószór mondtam nekik,hogy a szüleim pénzéből lesz nem az enyémből,így eleve sok beleszólásom sincs hogy mit vesznek örülök hogy vesznek egyáltalán valamit.
de a megjegyzések sorra jönnek.
Tényleg annyira rossz autó a liana,hogy szekálni kell miatta?
Kollégámnak pont ilyen van. Újonnan vette annak idején, első tulaj és még sose panaszkodott rá. Pedig már olyan 10 év körüli a kocsi és napi szinten használja, olykor hosszabb utakra is.
Pedig az illető tavaly még főosztályvezető volt a cégnél, tehát ha annyira rossz lett volna az autó, simán lecserélhette volna nagyobb presztízzsel bíró példányra.
Kinézetre szerintem is kicsit butácska, bumfordi. De végülis az autó arra való hogy közlekedj vele, nem arra hogy szépségversenyekre vidd.
Amúgy én annak idején még egy Swiftnek is örültem volna, ha valaki csak úgy ajándékba adja nekem.
A mi 12 éve szalonba vettük 0 km-es Bordó 2004es suzuki liana 1.3 kombit. Azért vettük mert 4 tagú lett a család, és kicsi volt a wagon r+ (igen akkor is suzuki volt a best :D)
A 12 év alatt csak egyszer hagyott cserben minket (2 hónapja), akkor is csak egy generátor volt, de azt is meg lett mentve, csapágyas volt vagy mi. Motorikusan tökéletes állapotban van, nem csörög-zörög. Egyszer nekimenünk egy szarvasnak, ami kilyukasztotta a víztartályt, hazajottunk vele, meg lett csinálva. 12 év alatt Nagyobb balesetunk meg hala istennek nem volt, ne is legyen. A kasztniján (hála a sok béna az úton) meglátszik a 12 év (helyenként kis horpadások (az se sok) meg az egyik oldalán hátul a patentok szétjöttek, de egyben van, nem lifeg, és nem ronda. Söt ahoz képest, hogy 12 éves egészen pofás kis autó. Most már 1,5 éve, hogy apa (mivel külföldön dolgozik) havonta elmegy németbe (München mellé) és vissza, városban is nagyon (de tényleg nagyon) sokat volt használva. Söt mivel a miénk volt kezdettől tudjuk, hogy minden kopó alkatrész, olajcsere megvolt, és nincs kinyírva a motor. A suzuki (ha vigyáznak rá!) Rendkívül megbízható autó, és tényleg a világnól is kivisz.
Szép napot, rezsicsökkentést (xD) és balesetmentes közlekedést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!