Most tetem le ajogsit.A szüleim jól álnak anyagilag és egy 2005 1.6 benzines Suzuki lianát akarnak venni első autónak ,hogy ne a családi Passatot nyúzzam.Csak hát egy kicsit cikinek tartom,mert már most kapom a gúnyos megjegyzéseket,pl úgy is pénzes vagy miért nem veszek egy normális autót,papír autó úgy is meghalsz stb beszólások.
Pedig milliószór mondtam nekik,hogy a szüleim pénzéből lesz nem az enyémből,így eleve sok beleszólásom sincs hogy mit vesznek örülök hogy vesznek egyáltalán valamit.
de a megjegyzések sorra jönnek.
Tényleg annyira rossz autó a liana,hogy szekálni kell miatta?
Akkor vetess anyádékkal egy BMW-t vagy egy Mercit, ha ennyire számít mások véleménye. Ha meg neked nem tetszik a liana, akkor mondd meg anyédéknak, hogy szívesebben hajtanál egy fordot, seátot...stb vagy valami számodra szimpatikusabb kocsit. Az ilyen barátok meg csak irigyek, hogy ők B.M.V-vel járnak, te meg saját kocsival.
2014. jún. 9. 22:24
13/22 A kérdező kommentje:
Ácsi utolsó én egy szóval nem mondtam sehol azt hogy nem tetszik,de azt sem hogy tetszik.
Ép azért mondtam azt hogy szerintem egy átlagos kinézetű autó.
2014. jún. 9. 23:09
14/22 A kérdező kommentje:
"B.M.V-vel járnak"
Ez tetszett a többségük tényleg ezekkel járnak annyi különbséggel hogy felénk nincs metró :D
2014. jún. 9. 23:12
15/22 anonim válasza:
Okés, szóval a Liana, nem épp a szíved csücske. Akkor te mégis milyen autóra gondoltál ami hasonló árfekvésben van? Az, hogy a Suzuki papírból van meg egy nagy baromság! Csak a sok barom emberben ez a sztereotípia él. A régi Swiftnek (2003ig gyártottaknak) volt egy árnyalatnyival gyengébb a kasztnija. De 20 évvel ezelőtt mikor elkezdték gyártani, más kisautó sem volt biztonságosabb, mint a Swift. A szüleid pénze ide vagy oda, állj a sarkadra és mondd el nekik is a véleményed, elvégre te fogod majd vezetni azt a kocsit. Speciel én nem mondanék rá nemet, szóval +1 a Lianára. :) (De csak a Sedan-ra, a csapott hátú az csúnya)
2014. jún. 10. 07:01
16/22 anonim válasza:
Vetess E39 es BÖmbölüt. Az sokkal jobb mint az a retek suzuki.
2014. jún. 12. 00:52
17/22 anonim válasza:
Na viccet felreteve legjobb indulatal mondom hogy probalj egy lianaval egy arkategorias bmw t vagy mercit vetetni. Egyreszt fiatal vagy es az a menö. Masreszt ha azon megtanulod jol az alapokat kesőbb jol fogsz vezetni premium autokat. Ha a suzikaval tanulod meg akkor kesőbb gondjaid lesznek a komoly autokkal
2014. jún. 12. 00:58
18/22 anonim válasza:
Szerintem ez annyira nem nyerő ötlet. Egy a kérdésben szereplő Lianaval azonos árkategóriában lévő BMW vagy Merci, az már...
2014. jún. 12. 22:27
19/22 anonim válasza:
hülyékkel minek foglalkozol? A lina ajó autó, és nem papírautó, ez a 90-es évek swiftjei miatt terjedt el ez a baromság, különben is kinek mi köze hozzá hogy miből, és milyen autód van, nyomorékok az ilyenek oltsd le őket a francba...
2014. jún. 30. 21:50
20/22 anonim válasza:
A véleményem a következő dióhéjban! Az újabb Liana valóban nem a legszebb autók közé tartozik,de a felszereltsége ár/érték aránya,fogyasztása,MEGBÍZHATÓSÁGA miatt kb 10x jobb kocsi mint egy Passat,vagy egy BMW! Azért ítélik el sokan,mert nincs preztizs értéke a kocsinak,de valójában sokkal jobb autó mint egy MAGASABB kategóriájú német kocsi! Először is almát az almával kellene összehasonlítani,aztán ítélkezni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!