Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Liana első autónak?

Suzuki Liana első autónak?

Figyelt kérdés

Most tetem le ajogsit.A szüleim jól álnak anyagilag és egy 2005 1.6 benzines Suzuki lianát akarnak venni első autónak ,hogy ne a családi Passatot nyúzzam.Csak hát egy kicsit cikinek tartom,mert már most kapom a gúnyos megjegyzéseket,pl úgy is pénzes vagy miért nem veszek egy normális autót,papír autó úgy is meghalsz stb beszólások.

Pedig milliószór mondtam nekik,hogy a szüleim pénzéből lesz nem az enyémből,így eleve sok beleszólásom sincs hogy mit vesznek örülök hogy vesznek egyáltalán valamit.

de a megjegyzések sorra jönnek.

Tényleg annyira rossz autó a liana,hogy szekálni kell miatta?

2014. jún. 9. 18:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
44-es pedig tuti hasonló mint a " haverjaid ". :D
2014. jún. 9. 21:24
 12/22 anonim ***** válasza:
Akkor vetess anyádékkal egy BMW-t vagy egy Mercit, ha ennyire számít mások véleménye. Ha meg neked nem tetszik a liana, akkor mondd meg anyédéknak, hogy szívesebben hajtanál egy fordot, seátot...stb vagy valami számodra szimpatikusabb kocsit. Az ilyen barátok meg csak irigyek, hogy ők B.M.V-vel járnak, te meg saját kocsival.
2014. jún. 9. 22:24
 13/22 A kérdező kommentje:

Ácsi utolsó én egy szóval nem mondtam sehol azt hogy nem tetszik,de azt sem hogy tetszik.

Ép azért mondtam azt hogy szerintem egy átlagos kinézetű autó.

2014. jún. 9. 23:09
 14/22 A kérdező kommentje:

"B.M.V-vel járnak"

Ez tetszett a többségük tényleg ezekkel járnak annyi különbséggel hogy felénk nincs metró :D

2014. jún. 9. 23:12
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Okés, szóval a Liana, nem épp a szíved csücske. Akkor te mégis milyen autóra gondoltál ami hasonló árfekvésben van? Az, hogy a Suzuki papírból van meg egy nagy baromság! Csak a sok barom emberben ez a sztereotípia él. A régi Swiftnek (2003ig gyártottaknak) volt egy árnyalatnyival gyengébb a kasztnija. De 20 évvel ezelőtt mikor elkezdték gyártani, más kisautó sem volt biztonságosabb, mint a Swift. A szüleid pénze ide vagy oda, állj a sarkadra és mondd el nekik is a véleményed, elvégre te fogod majd vezetni azt a kocsit. Speciel én nem mondanék rá nemet, szóval +1 a Lianára. :) (De csak a Sedan-ra, a csapott hátú az csúnya)
2014. jún. 10. 07:01
 16/22 anonim ***** válasza:
62%
Vetess E39 es BÖmbölüt. Az sokkal jobb mint az a retek suzuki.
2014. jún. 12. 00:52
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Na viccet felreteve legjobb indulatal mondom hogy probalj egy lianaval egy arkategorias bmw t vagy mercit vetetni. Egyreszt fiatal vagy es az a menö. Masreszt ha azon megtanulod jol az alapokat kesőbb jol fogsz vezetni premium autokat. Ha a suzikaval tanulod meg akkor kesőbb gondjaid lesznek a komoly autokkal
2014. jún. 12. 00:58
 18/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ez annyira nem nyerő ötlet. Egy a kérdésben szereplő Lianaval azonos árkategóriában lévő BMW vagy Merci, az már...
2014. jún. 12. 22:27
 19/22 anonim ***** válasza:
79%
hülyékkel minek foglalkozol? A lina ajó autó, és nem papírautó, ez a 90-es évek swiftjei miatt terjedt el ez a baromság, különben is kinek mi köze hozzá hogy miből, és milyen autód van, nyomorékok az ilyenek oltsd le őket a francba...
2014. jún. 30. 21:50
 20/22 anonim ***** válasza:
68%
A véleményem a következő dióhéjban! Az újabb Liana valóban nem a legszebb autók közé tartozik,de a felszereltsége ár/érték aránya,fogyasztása,MEGBÍZHATÓSÁGA miatt kb 10x jobb kocsi mint egy Passat,vagy egy BMW! Azért ítélik el sokan,mert nincs preztizs értéke a kocsinak,de valójában sokkal jobb autó mint egy MAGASABB kategóriájú német kocsi! Először is almát az almával kellene összehasonlítani,aztán ítélkezni!
2014. júl. 1. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!