Nem az autó csajozik,de azért tesz az emberhez jó sokat.Elég,ha önbizalmat ad, attól már más a kisugárzás,jobban megy a csajozás is.
Menő autó a Z4-es,de nekem nem igazán tetszik.
Lehet, hogy szívesebben beülnek melléd egyes csajok egy ilyen autóba, de attól még továbbra is csak az autó fogja érdekelni őket, nem te.
Egyébiránt, menőbb és ritkább, mint az átlagos Bmwk.
Elmondom, mi a véleményem a kérdésről. Csajozós autó? Természetesen léteznek lányok, akiket fel lehet szedni egy menő járgánnyal. Csak aztán meg azon fogsz rinyálni, hogy miért ilyen pénzéhesek a csajok?
Én szívesen horgászom. Ha pontyok akarok fogni, kukoricát teszek a horogra, ha süllőt, akkor kishalat, vagy egyéb élő csalit. Érted az analógiát? Ha érzelemmentes szexre hajtasz, viríts, ha érzelmeket keresel, légy szerény.
Gyerekek.. nem para. Zsák meg a foltja. Aki azt hiszi egy BMW-vel lehet csajozni, az maximum saját magához hasonló kategóriájú nőt tud felszedni.. vagyis felületeset, valószínüleg elég butácskát és nem a jobb félékből.
Nekem is már villogtatták a kulcsot előttem mögötte az autóval.. szánalmas látványt nyújtott. Meg is sértődhettem volna, hogy ennyit néz ki belőlem hogy én nekem ez kell vagy ennyi elég? :D De okos nő nem sértődik meg egy buta fiú gyenge próbálkozásán. A klippekben ezt látta. Az élet más, majd meglátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!