Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek jó csajozós autó egy 2000-es S8-as Audi?
Figyelt kérdés
mi a véleményetek róla?2013. nov. 8. 21:01
1/15 anonim válasza:
Hogy aki az autójával akar csajozni az egy lúzer idióta. :D Ha autó nélkül nem megy, autóval sem fogsz normális (!) lányt találni.
2/15 anonim válasza:
Figyelj, már... Ne autóval csajozz, magadnak okozol vele fejtörést. Aki csak az autód miatt van veled, azzal nem leszel boldog, max fél évig, aztán rádöbbensz, hogy egy hulladék a csaj.
3/15 A kérdező kommentje:
ja?
2013. nov. 8. 21:05
4/15 anonim válasza:
13 éves audival akarsz csajozni? Komolyan gondoltad?
Az értelmesebb lányok felé annyit üzen: valakinek akarom magamat érezni, de nincs rá elég pénzem
5/15 JaniXXX válasza:
A kérdésben benne van,csajozni akar az S8-cal.
Tökéletes,de szerintem ne erre menj.sok hülye csaj csak összenyomkodja a sok gombot,bekapcsolja maga alatt aü ülésfűtést utána meg nyavajog.Szerintem rendes lányt keress,és mondd azt azért jársz ilyen nagy autóval,hogy ha valami állat belétek rohan,neki ne legyen baja....Rendes csajt már nem fogja érdekelni a kocsi,de tetszeni fog annak is.
6/15 A kérdező kommentje:
inkább járok egy 13 éves autóval mint egy bármilyen új kiskocsival.
2013. nov. 8. 21:19
8/15 A kérdező kommentje:
amúgy csak hisztitek hogy olcsó.
nem megvenni nehéz, hanem fenttartani... egy ilyen szervizelése alkalmanként 100 ezer forint, viszont az élmény kárpotol
2013. nov. 8. 21:20
9/15 anonim válasza:
én meg inkább járok egy új kiskocsival, mint egy 13 évessel. Egyszer lerohadt alattam egy 2002-es 7-es BMW, azóta kétévente cserélem az i20-ast
10/15 A kérdező kommentje:
:(
utálom a kiskocsikat :(
2013. nov. 8. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!