Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, szerintetek jó csajozó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek jó csajozós autó egy 2000-es S8-as Audi?

Figyelt kérdés
mi a véleményetek róla?

2013. nov. 8. 21:01
1 2
 11/15 Szergej55 ***** válasza:
Én meg a feltűnősködő parasztokat. :(
2013. nov. 8. 21:40
 12/15 anonim ***** válasza:
sok álszent p..csa, tessék, egy Lotus még ezen lányra is hatott: https://www.youtube.com/watch?v=0iyeUcFKRv4
2013. nov. 8. 22:27
 13/15 anonim ***** válasza:
#12 Erre a csajra csak rá kell nézni, és látszik, hogy buta ribi... Úgyhogy egyáltalán nem meglepő a videó. Már ha nem kamu, mint Vitalyék sok másik videója.
2013. nov. 8. 23:09
 14/15 anonim válasza:

Így van vegyél csak S8-at. Az Sline futómű pont illik a magyar utakra, meg az alkatrész sem drága hozzá...

Ja meg fenntartani, mikor behal a tiptronic, vagy épp valami elektromos zűrzavar miatt megáll. A csaj inkább hazamegy majd az autómentőssel...

Ba**ki, az eszem megáll...

2013. nov. 9. 00:45
 15/15 anonim ***** válasza:

17 éves kor alatt illetve a cigó lányoknál biztos nyerő... :)

Azért kíváncsi lennék milyen szöveggel akarnál felszedni így. Mert egyszer egy faszi BMW-kulcsát pörgette előttem és állt önelégülten az autója előtt, vigyorgott rám, de én mint aki csak egy zöldséges árust lát meg, mentem tovább. Ez lenne a csajozás? Vagy ha nem mit mondasz? Na ügye hogy az autó kevés... Szép, jó autója rengeteg embernek van. Köztük sok olyan férfinak is akinek a lakása is felszerelt és a tárcája sem üres.

Ha viszont ilyen férfi vagy csak nem egy olyan nő kell aki ha meglátja az autód rohan feléd boldogan?! Ha viszont nem ilyen vagy, akkor neked ez elég? Nem tudom elképzelni hogy normális nőnek ez elég legyen. Mindenki szereti a luxust, a pénzt, mindenki ebből él. Aki már így "megvehető" az baromi gyenge jellem. Akkor viszont a p*ncija is nagy valószínűséggel átjáróház. Ha viszont ez téged nem zavar. Akkor jóétvágyat egymáshoz. :D

2014. aug. 29. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!