Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit vennétek egy milliobol?

Mit vennétek egy milliobol?

Figyelt kérdés

Első saját autom lenne...eddigbegybwaginr r vezettem anyuét.Nem szereték nagyon öreg autott...2006-08 autot szereték...

Sfiftett néztem meg aveot...

Egy millio szánnék rá plusz átirás stb..

Véleményt szeretnék :) jöhet más is ha gondoljátok :)

2014. jún. 9. 00:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
számold össze mennyit tudsz össz költeni, és annak a 80%áig nézegess kocsit.
2014. jún. 9. 03:42
 12/19 Beviz Elek ***** válasza:
7%

Én egy bukólámpás Nissan 200sx-et vennék. Tudon hogy pénztemetö, de nekem egy lesz. Valamikor...

Amíg szerelem, addig jàrok a mostanival:)

2014. jún. 9. 06:44
 13/19 A kérdező kommentje:

1millio max 1,1 valaszthatok...plusz atiras uj gumik stb...

Aveo nagyon tetszik amugy...vagy 2005 os opel astrak h....

2014. jún. 9. 06:51
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az Opelek is jók, tartósak. Már nem jellemzi őket a rozsdásodásra való hajlam. Japánok közül a Toyotákat érdemes megnézni, vagy

#4-es 26%-os: Mindenki, még az autókhoz hülék is tudják, hogy a legolcsóbb BMW-t nem vesszük meg mert a legxarabb. Nyíregyen láttam sok használt autót, megnéztem mindenfélét még a BMW-ket is. Mintha ezt is láttam volna. 1.4 millió ft alatt MINDEGYIK használtan importált. MIND volt már karambolos. MINDEGYKEN ott vannak a fényezés alatt a kasztni minden részén a nyomok, hogy jön föl a rozsda. MINDNEK a motorhangjában hallottam olyat, ami nem tetszett. Felpörgetéskor traktor hangot, ami masszív főtengely kopásra utal és ez még csak a kezdet. De én tudom mit kell nézni miből derül ki, hogy egy autó már majdnem hulladékvas kategória.

Ennél a kilométert már ki sem merte írni az eladó. Biztos nem volt képe 500 000 kilométerről 200 000 km alá tekerni úgyhogy a szervizkönyvet eldobta.

Ha te árulod, akkor szégyelld magad!

2014. jún. 9. 07:52
 15/19 anonim ***** válasza:
Véletlenül kitöröltem az első bekezdés végét: vagy a Mazdákat.
2014. jún. 9. 07:52
 16/19 anonim ***** válasza:
Ford Focus.
2014. jún. 9. 09:12
 17/19 Vizéli László ***** válasza:
Ha 1.1 milliód van az autóra és akár az a tigra megtetszene amit linkeltél. Meglobogtatod az 1,1 millát a szeme előtt, tuti oda adja annyiért is. Egyébként jó a kiszemelt kategória. Suzukiból is nagyon kultúráltat tudsz választani ennyiből aveo-ból is. Ha már nem óckodsz a koreai márkától, akkor nézz meg egy hyundai accent vagy kia rio párost 2005-2011-es modellt. Nekem 2006-os riom van, kicsit tartottam tőle, de az ég világon semmi baja nem volt még, pedig elég sokat használom.
2014. jún. 9. 09:53
 18/19 anonim ***** válasza:

Ne az évjáratot nézd. Attól nem lesz jobb egy autó hogy 2006-os, lehet 2 évvel idősebb ha rendesen vigyáztak rá akkor jobb vétel. Egy autót nem a gyártási éve fog meghatározni, hanem az előélete.

Én Aveót nem néznék. Ha Swiftet akarsz nem beszéllek le róla, az tökéletes választás. De ennyiért már hatalmas a választék.

Olvasnivaló:

[link]

2014. jún. 9. 11:17
 19/19 A kérdező kommentje:
Igen apu is azt mondta h 1,3-1,4 millas autot oda adnak 1,1 keszpenzert ....
2014. jún. 9. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!