Mit vennétek egy milliobol?
Első saját autom lenne...eddigbegybwaginr r vezettem anyuét.Nem szereték nagyon öreg autott...2006-08 autot szereték...
Sfiftett néztem meg aveot...
Egy millio szánnék rá plusz átirás stb..
Véleményt szeretnék :) jöhet más is ha gondoljátok :)
Én egy bukólámpás Nissan 200sx-et vennék. Tudon hogy pénztemetö, de nekem egy lesz. Valamikor...
Amíg szerelem, addig jàrok a mostanival:)
1millio max 1,1 valaszthatok...plusz atiras uj gumik stb...
Aveo nagyon tetszik amugy...vagy 2005 os opel astrak h....
Szerintem az Opelek is jók, tartósak. Már nem jellemzi őket a rozsdásodásra való hajlam. Japánok közül a Toyotákat érdemes megnézni, vagy
#4-es 26%-os: Mindenki, még az autókhoz hülék is tudják, hogy a legolcsóbb BMW-t nem vesszük meg mert a legxarabb. Nyíregyen láttam sok használt autót, megnéztem mindenfélét még a BMW-ket is. Mintha ezt is láttam volna. 1.4 millió ft alatt MINDEGYIK használtan importált. MIND volt már karambolos. MINDEGYKEN ott vannak a fényezés alatt a kasztni minden részén a nyomok, hogy jön föl a rozsda. MINDNEK a motorhangjában hallottam olyat, ami nem tetszett. Felpörgetéskor traktor hangot, ami masszív főtengely kopásra utal és ez még csak a kezdet. De én tudom mit kell nézni miből derül ki, hogy egy autó már majdnem hulladékvas kategória.
Ennél a kilométert már ki sem merte írni az eladó. Biztos nem volt képe 500 000 kilométerről 200 000 km alá tekerni úgyhogy a szervizkönyvet eldobta.
Ha te árulod, akkor szégyelld magad!
Ne az évjáratot nézd. Attól nem lesz jobb egy autó hogy 2006-os, lehet 2 évvel idősebb ha rendesen vigyáztak rá akkor jobb vétel. Egy autót nem a gyártási éve fog meghatározni, hanem az előélete.
Én Aveót nem néznék. Ha Swiftet akarsz nem beszéllek le róla, az tökéletes választás. De ennyiért már hatalmas a választék.
Olvasnivaló:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!