A csőrös kamionokat európában is használják? Mennyire elterjedtek és miben másabbak?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszenek az ilyenek, és arra gondoltam, egyszer jó lenne egy valamilyen, de ezek európában annyira nem gyakoriak.2014. jún. 7. 20:16
11/12 anonim válasza:
Hát ugye nem a szabálytiszteletről ismertek a muszkák. Én is a Hunlandnál voltam fél évig, a határokon ugye eleve van mérleg, de sok GAI - posztnál is bent az országban, nem tudom - azazhogy tudom, pénzzel - hogy oldják meg. Az is lehet, hogy a hagyományos nyerges lehet csak 38 tonna, a különféle jármű kombinációknál megengedett több is.
Minket a magasság miatt zaklattak inkább, 4 méter 3 centi és akkor most vége a világnak.
12/12 A kérdező kommentje:
uhh kaptam ám bőséges válaszokat :) valahol olvastam már a korábbi említett dolgokat (fogyasztás, hosszúség stb.) róluk valóban... köszönöm a válaszokat!
2014. jún. 10. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!