Miért ad ki kopogó hangot a motorom?
Ngk C8HSA a következő nagyobb hőértékű gyertya e jó lenne?
Nemtudom az amugy számit hogy a gyertya mindig fekte koxos és sokszor rá is keményedik kicsit.... álltalában csak a faluban megyek evle akkor is dolgozni kb 2kmre...
igazság szerint 10 havonta cserélem az olajat az idő alatt max 2 decit eszik meg castrol szintetikus 10w40-eset használok bele gyárilag 15 ös volt benne de az szerintem csak álltalánosításként rakták bele. szelepszár szimering cserélve volt rajta egyszer a 7000km alatt mert igy nézett ki a henger és dugó. bár ez az én hibám is volt mert sokszor vakmelegben nyomtam neki mint az állat és a kipufogó is füstült... szal szegényt megerőszakoltam. de ahogy kicseréltem a szelepszár szimeringet és összerakatam a motor utána jött elő ez a kopogós hang. Öcsém azt mondja amit szédszedsz gyári dolgot és összerakod az már nem lesz ugyanaz törödjek bele...
Csapágyak nem lógnak a hajtókarnál? Jó lenne hallani hogy milyen ez a kopogás amit mondasz. Próbálj 98-as benzint tankolni, úgy hogy 95-ös ne nagyon legyen már benne.
Bezsíroztad a hengert?
nem szorul egyálltalán :) igen bezsíroztam de csak addig mig szét volt szedve utána letakaritottam. igy nem rozsdásodik mert 2 hónapig igy állt.
Csapágyak nem lógnak a hajtókarnál? ez alatt mit értesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!