MuskieGeorge kérdése:
Uj Daci logen 1.2 53KW 72LE LPG? Vagy Uj Dacia logen 1.5 dci 66KW 90LE?
Figyelt kérdés
2014. jún. 5. 12:34
1/6 anonim válasza:
Inkább egy használt autó ami minőségben veri a Daciát.
A Dacia egyetlen előnye hogy olcsó, amúgy borzalmas autók.
2/6 anonim válasza:
Az Lpg-set venném , ezekkel a modern dízelekkel nagyon sok a gond. Bár a garanciaidő megvéd ,de ha sokáig meg akarod tartani kevés ráköltéssel ,akkor benzines.
3/6 anonim válasza:
Km-től függ. Városba vagy kevés km: Gázos. Hosszabb távra: Dízeles
4/6 anonim válasza:
Egyik sem, inkább egy rendes autó. Ha nincs pénzed újra akkor ne vegyél.
5/6 anonim válasza:
Miért nem rendes autó a Dacia?? Semmi baja ,végül is egy olcsó Renault, a motor is ugyanaz ,de legalább nincs túlárazva. Az meg nem mindenkit érdekel ,hogy milyen színű a műanyag a műszerfalon ,meg mennyi haszontalan extra van a kocsiban,meg néhány sznob aki 10 éves némettel jár az leszólja.
Csak menjen, férjen el benne 5 fő és csomag ,legyen olcsó és gazdaságos, ne legyen drága az alkatrész.Új autóra meg van garancia,ismert az előélete, mert az nincs ,és nem egy neppertől kell megvenni ,a nyugatról levetett roncsot amire kapugarancia van...
6/6 anonim válasza:
Miért venne ugyan annyi pénzért egy használt 10-20 éves beteg,200.000 KM-re visszatekert autót,amire még a dupláját ráköltheti?Mikor 3 millió alatt tud venni egy Dacia-t,aminek semmi baja,évtizedekig hozzá sem kell nyúlni,mert egyszerűen nem romlik el.Én az 1.2-esről is jót hallottam,de szerintem az gyenge,a dízelt meg csak annak ajánlják,aki sokat megy vele.Én akkor a 0.9 Tce-t ajánlanám.A kis hengerúrtartalom ne tévesszen meg.Úgy húz mint egy 1.6-os. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!