Aprilia old SR-eket lopják még?
Van egy ilyen járgányom(vízhűtéses), most mind optikailag mint motorikusan patentre megcsináltam, de teljesen rámjött a paranoia..
Most kb. úgy áll, hogy nem merem otthagyni sehol. Kérdés akkor minek robogó.
A másik dolog, hogy egy valag pénzem benne van tehát az eladás nem egy járható út.(senki nem adna érte annyit, hogy legalább oltári nagy bukás, helyett csak szimplán nagyot bukjak)
Nagyon lopják ezeket az öreg Apriliákat? '96-os ha jól tudom.
Köszi a válaszokat.
Na látod, ezért lenne jó, ha a nagyobbakhoz hasonlóan az 50-es robogók/motorok is rendszámkötelesek lennének, és mellé lenne forgalmijuk is (plusz sokra műszaki vizsga is ráférne!). Mindjárt kevesebbet lopnának el.
És még mielőtt nekem támadtok, hogy milyen hülyeségeket beszélek: nekem is van itthon 50-es motorom a kocsi mellé.
Utoló!
Ezen már én is sokat gondolkodtam. Régen én is háborogtam ha feljött az 50-esek rendszámozása, de most már támogatom a dolgot annak ellenére, hogy nem értem miért lopnák őket kevésbé(de komolyan) szóval csak reménykedek, hogy hátha akkor javulna valamit a helyzet.
Egyébként ez lett volna a következő kérdésem, hogy miért lenne nehezebb egy rendszámos robogót ellopni miszlikekbe szedni és elpasszolni a miszlikeket mint egy rendszám nélkülit.
Az rendben van, hogy ha megállítja a rendőr és nincs forgalmi akkor valószínű hazajön a járgány, csak ahhoz az kell, hogy saját lábán vigyék el, találkozzon egy rendőrrel, sőt annak a rendőrnek még meg is kell állítania emberünket. Ehhez ritka nagy szerencse kell.
Még annyi merült fel bennem, hogy ha egy nagyobb mocit ellopni ugyanolyan macera mint egy robogót, akkor talán nem a p*csköszörűkre mennek rá.. Akkor meg azok a tulajok parázhatnak ha van az emberben egy kis együttérzés erre azt mondja, hogy akkor ez sem megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!