El lehet-e úgy adni autót, hogy korábban súlyosan törve volt, de nem vették totálkárra?
Eladni eladhatod, kérdés kap-e műszakit és hogy lesz-e rá vevő mivel egy komolyabb ütközés után csökken az autó biztonsága.
Az értékekkel meg el vagy tévedve. Más a piaci és a használati értéke. Attól még hogy naponta használod másnak nem fog többet érni az autó. És ha valamit cserélsz rajta, elviszed szervizbe akkor ezeket a kiadásokat nem tudod érvényesíteni eladáskor. Vidd el pár kereskedőhöz hogy szerinte mennyit ér az autó, ha mind azt mondja hogy bontó akkor bontó.
A többi probléma még mindig fennáll.
Az összetört autók biztonságáról:
És ez egy Passat, nem egy Swift.
értem én , hogy a swift nem egy passat :))
De mikor megvettem sem volt rosszabb állapotban, amit az ütközésvédelmet illeti, meg gondolom bármelyik suzukival nem egy életbizositás ütközni egy passattal.
Egy skoda 120-sal meg méginkább nem.
Ezeket az autokat szoktak ugy hirdetni, hogy koranak megfelelo allapotban...
Kerdes mennyire latszik hogy cserelve volt a hatulja, hol vagtak, mit csereltek, ki cserelte es hol....
Ha markaszervizben csinaltak nagyvaloszinuseggel csak egy lakatos tudja megmondani, hogy torve volt...
De egy ilyen arkategorias autonal (ahogy irtad 150e), mar az is nagy szo ha van rajta muszaki es jon,megy, megall...
En a helyedben nem reklamoznam (nem nalad volt torve, neked sem mondtak), mert Magyarorszagon csakis serulesmentes autot lehet eladni kizarolag 100e km alatt (az egy dolog hogy hanyszor tekertek az orat anno de a lenyeg hogy most mennyit mutat)...
A kerdesedre a valasz, hogy minden tovabbi nelkul eladhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!