Ha tudomásom van valakiről, aki súlyosan és rendszeresen veszélyezteti mások és saját testi épségét, mit tehetek ellene?
Én 1.5millió cigányról tudok,hogy közveszélyes bűnözők.
De nem,hogy én az egész ország nemtud ellenük tenni semitt.
Első vagyok.
Tévedtem,bocs.
Aki ekkora álszent inkább papnak menjen.
Imádkozz a bűnösök lelkéért és tiszta lesz a lelkiismereted.
Nem alternatíva rosszindulatú feljelentgetős és fontoskodó önkéntesrendőrt játszani,ne légy tovább kis ipari cserépedény inkább molesztáld a gyerekeket csuhában.
Mellesleg antialkoholista vagyok.
Meg olyan amilyen te csak szeretnék lenni - Életmentő.
Eddig hétszeres.
Szorítok,hogy a legközelebbi kalandod ne csak "majdnem"-re végződjön.
Tudod (te ne tudnád??) azt mondja az Írás,hogy minden tett magában hordozza méltó jutalmát.
Úton van a neked rendelt is - mondd,hogy én mondtam.
Szebb jövőt!
Ha igazsagtalansagot latsz a vilagban es kenyszert erzel, hogy tegyel ellene, akkor ne itt a gyikon kerdezoskodj hogyan kene, hanem menj es tegyel ellene.
Amikor mar elmondhatod, hogy te mindent megprobaltal (es neadjist' balesetet okoz az illeto) a te lelkiismereted tiszta marad, hiszen megprobaltad megakadalyozni, de nem sikerult. Lehet hogy nem is a te dolgod.
Amugy meg miert nem hivod fel a zsarukat es kerdezed meg????
Ez olyan mint "vajon az orvos kihuzza a fogam ha meglatja a lyukat?" hat tessek megmutatni az orvosnak es megkerdezni tole!
nem értelek titeket. 50 kg-os nő vagyok egy 100 kilós férfi ellen. talaj részegen vezet rendszeresen,és az a legnagyobb baj,hogy rosszul,gyakran a szemközti sávban. semmi álszenteskedés nincs ebben,én sosem tennék ilyet. kedves arrogáns hozzászólónak pedig: az én hivatásom is az emberek segítése,nagyon kevés pénzért ápolok olyan sérülteket a traumatológián,akik hasonló hülyeség miatt kerültek oda. szívesen kívánnám neked,hogy veled menjen egyszer szembe ez az illető az autópályán,de ellenkezik a jóérzésemmel,hogy másnak rosszat akarjak. csak nem értem,hogyan segíthetsz te bárkinek,ha szerinted a törvények-legalább az erkölcsiek- semmit sem érnek,és nem tartod magadat a "ne árts" alapelvhez.
köszönöm a segítségeteket.
szívesen kívánnám neked,hogy veled menjen egyszer szembe ez az illető az autópályán ............. nemcsak hogy a gondolat a fejedben megfordult (persze tudom, duhos vagy rank valaszolokra mert nem olyat irtunk ami neked tettszik) de a gondolati vilagbol meg at is hoztad ide a valosagba azzal, hogy leirod mi meg elolvassuk. Kedves vagy.
UI: az autopalyan ritkan jonnek szembe.... :) de ez mar csak az en gonoszsagom ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!