Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha tudomásom van valakiről,...

Ha tudomásom van valakiről, aki súlyosan és rendszeresen veszélyezteti mások és saját testi épségét, mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés
Foglalkoznak velem a rendőrségen,ha bejelentem rendszám és indulási hely alapján? Egyszer illegális szemétlerakót próbáltam bejelenteni,akkor ide-oda kapcsolgattak,végül leráztak,a pasas meg elhajtott nevetve. De itt életekről van szó!!! Mit tegyek,nem tudnék a lelkiismeretemmel elszámolni,ha valaki meghalna azért,mert a részegen vezető sofőrt nem próbáltam megakadályozni. Sajnos személyesen semmilyen ráhatásom nem volt,majdnem megvert...
2011. aug. 9. 10:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Jelentkezz rendőrnek és túlórázz sokat.
2011. aug. 9. 11:16
 2/7 A kérdező kommentje:
gondolom,te is részegen szoktál vezetni. köszönöm a hozzászólásodat,akár meg is tarthattad volna magadnak.
2011. aug. 9. 14:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Én 1.5millió cigányról tudok,hogy közveszélyes bűnözők.

De nem,hogy én az egész ország nemtud ellenük tenni semitt.

2011. aug. 9. 16:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Tévedtem,bocs.

Aki ekkora álszent inkább papnak menjen.

Imádkozz a bűnösök lelkéért és tiszta lesz a lelkiismereted.

Nem alternatíva rosszindulatú feljelentgetős és fontoskodó önkéntesrendőrt játszani,ne légy tovább kis ipari cserépedény inkább molesztáld a gyerekeket csuhában.

Mellesleg antialkoholista vagyok.

Meg olyan amilyen te csak szeretnék lenni - Életmentő.

Eddig hétszeres.

Szorítok,hogy a legközelebbi kalandod ne csak "majdnem"-re végződjön.

Tudod (te ne tudnád??) azt mondja az Írás,hogy minden tett magában hordozza méltó jutalmát.

Úton van a neked rendelt is - mondd,hogy én mondtam.

Szebb jövőt!

2011. aug. 10. 00:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha igazsagtalansagot latsz a vilagban es kenyszert erzel, hogy tegyel ellene, akkor ne itt a gyikon kerdezoskodj hogyan kene, hanem menj es tegyel ellene.

Amikor mar elmondhatod, hogy te mindent megprobaltal (es neadjist' balesetet okoz az illeto) a te lelkiismereted tiszta marad, hiszen megprobaltad megakadalyozni, de nem sikerult. Lehet hogy nem is a te dolgod.

Amugy meg miert nem hivod fel a zsarukat es kerdezed meg????

Ez olyan mint "vajon az orvos kihuzza a fogam ha meglatja a lyukat?" hat tessek megmutatni az orvosnak es megkerdezni tole!

2011. aug. 10. 02:17
 6/7 A kérdező kommentje:

nem értelek titeket. 50 kg-os nő vagyok egy 100 kilós férfi ellen. talaj részegen vezet rendszeresen,és az a legnagyobb baj,hogy rosszul,gyakran a szemközti sávban. semmi álszenteskedés nincs ebben,én sosem tennék ilyet. kedves arrogáns hozzászólónak pedig: az én hivatásom is az emberek segítése,nagyon kevés pénzért ápolok olyan sérülteket a traumatológián,akik hasonló hülyeség miatt kerültek oda. szívesen kívánnám neked,hogy veled menjen egyszer szembe ez az illető az autópályán,de ellenkezik a jóérzésemmel,hogy másnak rosszat akarjak. csak nem értem,hogyan segíthetsz te bárkinek,ha szerinted a törvények-legalább az erkölcsiek- semmit sem érnek,és nem tartod magadat a "ne árts" alapelvhez.

köszönöm a segítségeteket.

2011. aug. 10. 13:44
 7/7 anonim ***** válasza:

szívesen kívánnám neked,hogy veled menjen egyszer szembe ez az illető az autópályán ............. nemcsak hogy a gondolat a fejedben megfordult (persze tudom, duhos vagy rank valaszolokra mert nem olyat irtunk ami neked tettszik) de a gondolati vilagbol meg at is hoztad ide a valosagba azzal, hogy leirod mi meg elolvassuk. Kedves vagy.

UI: az autopalyan ritkan jonnek szembe.... :) de ez mar csak az en gonoszsagom ;)

2011. aug. 10. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!