Ha látok egy balesetet, például motoros éppen elesik és láthatóan nagyon súlyosan megsérül, akkor megbüntetnek ha csak a mentőket hívom és semmi mást nem csinálok?
Szerintem az adott helyzetben biztosan segitenel.Hihetetlen mi mindenre kepesek vagyunk stressz helyzetben ha ugy erezzuk, nincs mas valasztasunk.
En mar akkor az ajulas hataran vagyok,ha vert vesznek tolem,kiraz a hideg es rosszul vagyok a kisebb karcolasok lattan is,megis reszesitettem mar elsosegelyben komolyabban verzo embereket tobbszor is.Utana amikor megerkezett a segitseg,es tudtam,hogy mar nem rajtam mulik meg megint az ajulas kornyekezett,fal feheren ultetett le engem is a doktor bacsi,mintha nekem is bajom lett volna.
Betorot is kergettem mar a lakasunkban,pedig azt hittem,hogy ilyen esetben az agy ala bujnek,a valosagban viszont meg az utcara is kimentem utana,hatha ott sikerul utolernem.(55kg-s no vagyok,a betoro pedig egy testes ferfi volt,de valoszinuleg nem szamitott a reakciomra,es elfutott)
Nehez elore latni hogyan cselekednenk hasonlo helyzetben amig neg nem tortenik,de szerintem valamilyen modon te is megprobalnal segiteni,ha szukseg van ra.
"Te jó ég, akkor inkább elhajtok a pics**ba"
Ha elkapnak, akkor ez akár több év letöltendő börtönt is jelenthet, no és persze ugrik egy időre a jogsid is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!