Szerintetek milyen a Lancia Thema 2013?
Lehetőségem van megvenni 6 millió forintért az egyik barátom ilyen autóját alig 18e kilométerrel! (Kanadába költözik, jó kezekbe akarja adni, nem érdekli hogy bukik rajta így is majd 3 milliót)
Nekem nagyon tetszik, nagyon egyedi kocsi! Már nem olyan gagyi amerikai belülről sem mint az előző szériás Chrysler 300C. Tiszta olasz feeling, jó anyagok, stílusos design.
Párom szerint olyan mint egy Opel Insignia és szerinte inkább vegyünk egy előző szériás 5-ös BMW-t mert azzal "legalább nem tolnak le minket az útról" (most egy 6-os Golfunk van)
Szerintetek milyen a kocsi, nektek tetszik vagy ti is mást vennétek inkább helyette? Megvallom nem vagyok egy átlagos figura (180cm, 95kg, izmos, kopasz-szakállas) így bírom a nem átlagos autókat. Szerintem jól passzolna hozzám, az 5-ös BMW nekem túl "maffiózós" nekem az nem stílusom.
Én a helyeben megvenném, hiszen épp te írtad, h tetszik. Ráadásul ha lehetőséged van jóval olcsóbban a piaci ár alatt szert tenni egy ilyenre szerintem ne hagyd ki.
Nekem tetszik ez az autó, én is vennék, pontosan azért, mert nem mindennap (minden órában) jön szembe egy ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!