Meg merjem vele csináltatni az autómat vagy sem?
Nő vagyok és engem szeretnek átverni a szerelők.
Egy szerelőm volt akiben megbíztam de mondta hogy rossz a kuplungom nagyon csúszik, érik a cserére mondta mennyiért csinálja.
Egy férfi ismerősöm lett aki autószerelő (IS) ment az autómmal előtte már mondta hogy mennyi ( fele annyit kért volna mint a fent említett) és mikor kipróbálta akkor mondta hogy ez nem csúszik, elmondta mi lesz ha már nem lesz jó.
Végül is mondott néhány hibát amit megcsinált rajta tegnap, és mondta hogy 10.000 km és a fékem nem fog fogni, ekkor már a kuplungot is meg lehet csináltatni stb.
Anya szerint inkább az elsőnek említett szerelővel csináltassam ne a másikkal, mert ez tapasztaltabb mindennap szerel a másik csak hetente 3-4 napot és olyan 3-4 autót, a másik meg tényleg rengeteget.
Mit tegyek? Én bízom az "új" szerelőbe.
Másik autó
Ha egy autót javíttatni kell megette a fene.
(szervizelni persze kell fékek olajcsere ilyesmi. de ha komolyabban bele kell nyúlni akkor el kell adni)
Ezt így nehéz megválaszolni, de ha az ismerősöd nem egy tanuló hanem van némi tapasztalata, lehet megkockáztatnám. Nézesd meg még egy harmadik helyen is, ha ott is azt mondják hogy szükséges a fék javítás és a kuplung akkor vagy vissza a másodikhoz vagy ha még jobb az árajánlat akkor a harmadik.
Sajnos át tudnak verni szinte mindenkit, én férfi vagyok értek hozzá, de ha rá is jövök az átverésre valahogy megpróbálja kimagyarázni, erre is fel vannak készülve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!