HELP! Simson s51 gyújtás beállítás pontosan?
Figyelt kérdés
Valaki .. az miért van hogy én felrakom a gyújtásalap lapot minden lendkerék fel nézek szikrát van. beállogatom a fhpt megszakító hézagot elő gyújtás nem állítottam. megpróbáltam elindul-e hát elindult ment pár másodpercet és meg állt és azóta semmi. :S utána újra megcsináltam ezeket. plusz még állítottam elő gyújtást is és semmi :| pöffen egyet de nem indul be :| ha valaki tudna mondani valamit megköszönném!:)2014. máj. 30. 17:05
1/4 anonim válasza:
Van erős szikra vagy csak ilyen picike? A kondenzátorod új és a trafó ha olyan? És tudod hova kell állítani az alaplapját?
2/4 A kérdező kommentje:
elég jó szikra van mondom egyet pöffen de nem indul el . valami okból. igen igazából én úgy tudom hogy úgy kell állítani az alaplapot hogy mielőtt felérne a a dugú ugye az fhp ba alatta épp egy hajszálnyival alatta kell a megszakítónak kinyitni. én ezt megis csináltam. és nem indul el ...
2014. máj. 30. 17:52
3/4 anonim válasza:
Én másképp tudom, szerintem előbb kell leadnia, nagyon későn kapja, állítsd lejjebb.
4/4 honey/hajni válasza:
Nézd meg megszakítás előtt van-e szikra a megszakító kalapácson vagy nincs.felső holtpont előtt.ha nincs akkor hol szakít meg.előtte vagy utánna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!