Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson gyújtásbeállításért...

Simson gyújtásbeállításért mennyi pénzt lehet elkérni?

Figyelt kérdés

A beállításhoz mérőórát, hézagmérőt, multimétert használok.

Az enyém meg akiknek eddig csináltam nagyon jól sikerültek.

Mert itt nálunk mindenki csak szemre állítja be és valamikor egy meg megy el vele, nekem meg 30 perc és kész.

Olyan mint az eredeti beállítás.

2013. nov. 2. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom elképzelni azt a szerencsétlent, aki ilyenért pénzt ad. Ha nem tudja magának beállítani, nem érdemli meg, hogy rendesen működjön a motorja.
2013. nov. 2. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Kérsz egy ezrest, oszt‘ jó napot! :D
2013. nov. 2. 19:40
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem arról van szó hogy nem tudja beállítani hanem az hogy ő egy napig is küszködik vele, én meg végzek vele fél óra alatt.

És az oldaldeklit nem szedem le és rakom vissza 10x.

Mindig elsőre tökéletes.

2013. nov. 2. 19:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Minek kellene 10x levenni az oldakdeklit. Leveszem, beállítom visszateszem és kész.
2013. nov. 2. 19:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Miért nem tudják beállítani? 14 évesen az volt az első lecke a hulladék Simsonon, hogy hogyan állítunk gyújtást...

De ha valaki olyan kis buta hogy még ennyit sem tud (pedig nem egy nagy dolog), akkor nyugodtan nyúld le 500-1000 forinttal alkalmanként. :)

2013. nov. 2. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!