Mihez nyúljak hozzá a görgőkhöz, vagy hézagolás?
Sziasztok! Hobbi "motorszerelő" vagyok és nagyfelújítást végzek kínai robogómon. Most vagyok túl a hengerszett beszerelésén, szépen jár a motor és most egy kicsit tanácstalan vagyok a hajtásművel. A gondom az hogy a szíjat is lecseréltem, de mivel a gyárival megegyező méret nem volt ( 749x16.5 ) így vettem egy picivel rövidebbet talán 745 ös. De az eladó szerint ez nagyon minimális eltérés úgyhogy nemlessz gond. Viszont most az a gondom hogy a motor szinte alapjáraton akar elindulni, nagyon alacsony fordulaton és így totálisan nincs ereje kb el sem indul, de ha nagyobb sebességre sikerül "tolnom" akkor már érezhetően húz.
A kérdésem:
-Görgők elkoptak, túl könnyűek ezért indul ilyen hamar.??!?
-A hézagolást még 6-7 éve kivettem mára érthetetlen okokból.?!?!
-A szíjat feszesnek találom mivel az előző szószerint táncolt a varión ez pedig csak mereven feszül mint a biciklilánc.
Csak hobbiszinten szerelek ez iránt kérek egy kis útbaigazítást.
-Görgők elkoptak, túl könnyűek ezért indul ilyen hamar.??!?
Igen! Pár grammal nehezet tegyél bele.Vagy a gyári alapot.
-A hézagolást még 6-7 éve kivettem mára érthetetlen okokból.?!?!
Tedd vissza! Nem véletlenül volt benne.
-A szíjat feszesnek találom mivel az előző szószerint táncolt a varión ez pedig csak mereven feszül mint a biciklilánc.
Ez sem a legjobb. De ha az első kettőt megoldod:Akkor kitudod próbálni,hogy megfelelő a szij vagy sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!