Miért durrog a pitbike-om?
Figyelt kérdés
Van egy 125-ös pitbike-om és durrog, a gázt ha nekihúzom akkor csak nehezen pörög le. Egyszer leesett a lánc és azóta csinálja. Akkor nagyon alacsony lett az alapjárat, fel kellett raknom magasabbra és azóta ezt csinálja :/ miért lehet ez?2014. máj. 30. 08:55
1/5 anonim válasza:
Nem látok összefüggést a láncleesés és a durrogás között.
Amitől durroghat: Fojttatlan kipufogó, rossz karburálás, elment szelephézag, vagy ezek tetszőleges kombinációja.
2/5 A kérdező kommentje:
Hogyan tudnám én megjavítani? Házilag?
2014. máj. 30. 09:08
3/5 anonim válasza:
A kipufogón kívül sehogy, hacsak nincsenek hozzá műszereid.
A kipufogót meg rakd vissza rá a gyárit.
4/5 anonim válasza:
Meg kéne keresni hogy annak a motornak mekkora szelephézagainak kell lenni. Azt leellenőrizni, beállítani.
Karbit szétszedni, kitakarítani, beállítani. Kipufógóra hangtompítót tenni, vagy ha van akkor csak gatyába rázni.
Hogy ezeket hogyan csináld, azt itt terejedelmi okokból nem tudom neked leírni meg a konkrét motort se ismerem.
5/5 bmw-525 válasza:
Nagyon egyszeru a valasz az elottem válaszolok csak az elmeletet mondtak es sztem nem lattak meg pitbikeot de ha utana nezel akkor meg találod h a gyújtást kel elallítani h durrogjon es mivel a pitbikeokon kozvetlen a lanckerek mellet van a gyújtás jeladó ezert nagy valószínűséggel mikor le esett a lanc oda vaggott a jeladonak ami ha csak egy picit is mozdul mar nem tokeletes es valoszinu a jeladó a hunyó remelem tudtam segiteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!