1/8 anonim válasza:
egyik pitbike se jó, mert egy kínai szar mindegyik... a neves gyártók nem csinálnak pitbikeot, legfeljebb gyerek crosst, csak pl egy honda crf 100-as kerül 700 ezerbe, ezek a szarok meg kerülnek 150-be, szerintem a leghülyébbnek is feltűnik, hogy valamit nagyon kispóroltak ezekből...
3/8 dirtboy válasza:
ez szerintem zsákbamacska,ha jó pitet szeretnél akkor nevesebb pitgyártóktól nézegess /pitsterpro,bse/ újonnan kb 200tól kezdődnek fél milláig bezárólag.
4/8 A kérdező kommentje:
Serintem ez a pit nem olyan rossz igaz hogy kínai de eddig még semmi baj nem volt vele
2014. máj. 15. 21:26
5/8 dirtboy válasza:
akkor most te venni akarsz vagy eladni?
egyébként még jó hogy eddig nem lett baja ///Nem használt csak beüzemelve lett!///
6/8 A kérdező kommentje:
már meg van
2014. máj. 16. 18:49
8/8 A kérdező kommentje:
130000 hírdette de lealkuttuk 115-re
2014. máj. 16. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!