Egyik ismerősöm gyalogos átkelőhelyen előzött meg egy biciklist, mindezt egy rendőrautó kísérte figyelemmel az út szélén. Nem állították meg, de számíthat valamilyen féle pénzbírságra?
De, tiltja a KRESZ. 34. paragrafus, 8-ás bekezdés. Egyből ezzel kezdi a felsorolást, hol tilos.
Fel tudják venni, de szerintem egyből utánad fordultak volna, ha meg akartak volna büntetni.
köszönöm szépen a válaszokat.
Volt egy cikk, h Magyarországon kezdik felszerelni a rendőrautókat ilyen kamerákkal, ami a vezető szemszögéből veszi fel az eseményeket.
Nem tudom, h ismered-e a cops című sorozatot, mert ott előszeretettel használják fel azokat az anyagokat, amiket ezek a kamerák vesznek fel.
Nem tudom, h ismered-e a cops című sorozatot, mert ott előszeretettel használják fel azokat az anyagokat, amiket ezek a kamerák vesznek fel. - a sorozatot nem ismerem, mert kulfoldon elek (USA) de helyi rendoroket ismerek es ok mondtak, hogy az amcsi rendorautokban levo kamera csak akkor rogzit ha bekapcsolja a szirenat/villogot. A szirenat ha nem is de a villogot mindig bekapcsolja mikor lehuz valakit az ut szelere es akkor azonnal elindul a rogzites.
Ha csak cirkal a varosban es nem tortenik semmi, akkor a kamera nem rogzit!
Haha, "a sorozatot nem ismerem, mert kulfoldon elek (USA)", ez igy hulyen hangzik!
Jav: a sorozatot azert nem ismerem mert NEM nezek TV-t! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!