Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi baja lehet a motromnak/powe...

Bariii kérdése:

Mi baja lehet a motromnak/power szelepemnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy 125-ös Aprilia RX-em. A problémám az, hogy mikor megvettem jól nyitott a powerszelep, de azóta kiszedtem(kíváncsiságból) és valahogy húzom neki, eleinte(kis fordulaton húz) utána meg dögyörög, és mikor sokáig nyélgázon húzom akkor pár mp múlva nyit csak ki. Kipróbáltam ma másik akksival, azzal pedig csak néha nem volt jó, de mikor jó volt, akkor se húzott akkorát mint eleinte. Lehet olyan hogy nem húzza ki teljesen? :O Vagy esetleg karburálási probléma nem lehet(én csak annyira álitottam be h ne fulladjon le alapjáraton)? Dellorto phhb 28rd van rajta. SEGÍTSETEK! :S

2014. máj. 27. 18:30
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja még annyit hogy a power szelepénél tiszta olaj minden vastagon, kívülről (nemtudom mennyire van köze hozzá).
2014. máj. 27. 18:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Megvan a hiba oka... a k***a életbe.. duplán balf**z voltam. Sok levegőt kapott, azért tortyogott nagyon, kicsit beljeb tekertemmár nem tortyant annyira, csak valahogy nem pörgött ki rendesen(nem nyitott a power). Mikor csavarhúzóval próbáltam megpiszkálni a bowdent akkor vettem észre, hogy el van szakadva... :D mennyi lehet oda egy bowden??
2014. máj. 27. 19:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha "gyárit" akarsz venni az horribilis, több ezer forint, de inkább érdemes csináltatni, a bowden ház jó, sodronyt lehet kapni csak a dió(ka)t kell reprodukálni.
2014. máj. 27. 19:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt! Merendeltem az utangyartottat 2500 ft. De mar talaltam ko megolsast ra hauolag. Ha elszalad megcsinalom
2014. máj. 30. 12:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!