Mazda RX-8 autónak mennyi költsége van?
Sikerült kemény több év munkájával egy bizonyos összeget összegyüjtenem. Régi álmom egy mazda RX-8 . Szeretnék egyet venni. Találtam már az interneten egy olyat melynek motorja csak 6000 km-t futott . Azis belefér ha 3-4 éven belül motort kell cserélnem benne mert úgy halottam hogy már 600-800 ezerből megvan.
Azt is tudom hogy 18-20 litert is megehet 100-on. Azt is elfogadom. Ezeken kívül van még valami hátránya az autónak?
Hát, hány köbcenti?
Hány éves vagy?
Férfi nő?
Városban élsz, vagy falun?
Családos vagy, vagy egyedülálló.
Utóbbiak a kgfb-hez kell, de a súlyadó 10.000 körül van évente nekem, ezen felül a szervizek.
Ha kicsit értessz az autóhoz, akkor olajcsere megy neked is, majd olajszűrő csere is.
30.000 km-enként benzinszűrő, levegőszűrő, pollenszűrő.
Gondolom taposni is akarod neki, mert egy ilyen autónak ki nem?!
Tehát számoljunk rá gumikat is, ha jól feltételezem 17-18-as felni lehet rajta, olyan 205-225-ös gumikkal.
Érdemesebb használtan venni 80-90%-osat.
Én mindig úgy veszem, kb negyed áron adják.
Van a gyakorin egy RX8 fanatikus felhasználó, keresd meg privátban, ő biztos elég sok konkrétummal fog tudni szolgálni.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__551..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!