Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Évi 5x adria egy 1,5t hajóval...

Évi 5x adria egy 1,5t hajóval a tréleren szétvágja az aut. Váltót? Milyen gép felelne meg erre?

Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 11:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
szerintem a jeep lenne a legjobb választás vagy ha nem terepjáró akkormeg vegyél 1 Krazt azzal akár még a vízben is viheted
2009. dec. 30. 15:44
 12/15 anonim ***** válasza:

jeep és Land rover között a land rover a megfelelőbb választás (discovery 3)

Nos Bmw és Mercedes között a BMW a nyerőbb

Nissan, hmm nehéz ügy, de a Pathfinder az a navarának egy módosított "luxus" kiadása igazából tudásban (felfüggesztés, fékek) ugyan ott áll. (Igazából ugyan az mint a Pajero sport és a L200 pick up között)

Két főbb csoportra tudom neked osztani amiket leírtál

Azokra akik terepen (igazán nehéz terepen) is elhúzzák ezt és azokra akik nem

A Land rover, a Jeep, és a pathfinder azok TEREPJÁRÓK

Az X5 XC90 ML azok SUV-k TELEKJÁRÓK

(az allroad audi pedig a KERTCIRKÁLÓ kategória)

Nem tudom, milyen úton kívánod vinni, a cókmókodat, de ha az út 40%nál több a földút, (sár egyéb) akkor csakis TEREPjárót érdemes venni (ezek értelemszerűen kényelmetlenebbek, belső terük puritánabb, célirányosabb)

Amennyiben az autót az erelje magassága miatt választod, és tiszta nadrággal kívánsz beszállni nehogy összekoszold a bézs kárpitot (ergo autópályán fogod majd vontatni a hajódat) akkor a telekjáró bőven megfelel.

A lényeg.

A TEREPJÁRÓK közül a Land Rover az ami ma a legjobb a kategóriájában.

A TELEKJÁRÓK közül az X5 a legjobb, ám ÁR\Érték arányban az XC90es megfelelőbb lehet (amennyiben nem kívánsz feltűnősködni, és az 5hengeres dízel igazán kellemes társ)

Összességében azonban kettő közül választanék.

Land Rover vagy XC90

2009. dec. 30. 16:19
 13/15 anonim ***** válasza:

3. válaszoló vagyok

Hát hallod valószínűleg nem földúton fogja húzni a hajót az Adriára.

Meg egyébként is húztál már bármit is zötyögős földúton?!

BMW X5 a legjobb neked

De ha nem ragaszkodsz a terepjáróhoz, akkor jó lenne egy '95- 2000 évjáratú Audi A8 4.2 de mindenképpen QUATTRO mert az összkerékhajtású. 4200 köbcentis benzines, 13-20 l között fogyaszt, 300 lóerős bivalyerős, biztonságos és tartós gép, annak nem okoz godot a hajó húzása az tuti! :)

2009. dec. 30. 17:02
 14/15 anonim ***** válasza:
A Krazzal mi a baj???
2009. dec. 31. 09:28
 15/15 anonim ***** válasza:

cadillac escalade

Hummer H1

Ford F series

Toyota Tundra

én legalábbis ezeket használnám. Ezek bőven 3 tonna feletti tömeget képesek elvontatni, ami elég tekintélyes.

2010. jan. 2. 16:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!