Évi 5x adria egy 1,5t hajóval a tréleren szétvágja az aut. Váltót? Milyen gép felelne meg erre?
jeep és Land rover között a land rover a megfelelőbb választás (discovery 3)
Nos Bmw és Mercedes között a BMW a nyerőbb
Nissan, hmm nehéz ügy, de a Pathfinder az a navarának egy módosított "luxus" kiadása igazából tudásban (felfüggesztés, fékek) ugyan ott áll. (Igazából ugyan az mint a Pajero sport és a L200 pick up között)
Két főbb csoportra tudom neked osztani amiket leírtál
Azokra akik terepen (igazán nehéz terepen) is elhúzzák ezt és azokra akik nem
A Land rover, a Jeep, és a pathfinder azok TEREPJÁRÓK
Az X5 XC90 ML azok SUV-k TELEKJÁRÓK
(az allroad audi pedig a KERTCIRKÁLÓ kategória)
Nem tudom, milyen úton kívánod vinni, a cókmókodat, de ha az út 40%nál több a földút, (sár egyéb) akkor csakis TEREPjárót érdemes venni (ezek értelemszerűen kényelmetlenebbek, belső terük puritánabb, célirányosabb)
Amennyiben az autót az erelje magassága miatt választod, és tiszta nadrággal kívánsz beszállni nehogy összekoszold a bézs kárpitot (ergo autópályán fogod majd vontatni a hajódat) akkor a telekjáró bőven megfelel.
A lényeg.
A TEREPJÁRÓK közül a Land Rover az ami ma a legjobb a kategóriájában.
A TELEKJÁRÓK közül az X5 a legjobb, ám ÁR\Érték arányban az XC90es megfelelőbb lehet (amennyiben nem kívánsz feltűnősködni, és az 5hengeres dízel igazán kellemes társ)
Összességében azonban kettő közül választanék.
Land Rover vagy XC90
3. válaszoló vagyok
Hát hallod valószínűleg nem földúton fogja húzni a hajót az Adriára.
Meg egyébként is húztál már bármit is zötyögős földúton?!
BMW X5 a legjobb neked
De ha nem ragaszkodsz a terepjáróhoz, akkor jó lenne egy '95- 2000 évjáratú Audi A8 4.2 de mindenképpen QUATTRO mert az összkerékhajtású. 4200 köbcentis benzines, 13-20 l között fogyaszt, 300 lóerős bivalyerős, biztonságos és tartós gép, annak nem okoz godot a hajó húzása az tuti! :)
cadillac escalade
Hummer H1
Ford F series
Toyota Tundra
én legalábbis ezeket használnám. Ezek bőven 3 tonna feletti tömeget képesek elvontatni, ami elég tekintélyes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!