Hol érdemes venni vezérműszíjat?
Sziasztok. érdeklődnék hogy hol lehet venni minőségi vezérműszíj szettet?
a neten láttam pár helyen ahol viszonylag nem drága. GATES vagy SKF ben gondolkodom
Autó amihez kellene Suzuki Swift 1.3 99 évjárat.
Kösönöm!
Ahogy írta az előttem szóló vagy autósboltban, vagy, ha tényleg nem akarsz akarsz melléfogni, akkor beviszed egy Suzuki márkaszervizbe, ahol gyárit tesznek bele. Vez.szíj+fesz.görgő+víz pumpa+ szerelési díj olyan 40 ezer körül van.
Ha viszont mindegyikből az olcsóbbikat veszed meg és maszekhoz viszed, akkor 20-25ből kijön.
40 ezer márkaszervizben? Nem semmi!
Nekem másfél éve az Astrámhoz vízpumpa nélkül (mert nem a vezérlés hajtja), szintén márkaszervizben kedvezményes akcióban volt majdnem 70.000Ft.
Én sok mindent itt szoktam venni: [link]
Nekem helyben is van, az egyik üzletüktől kb 200m-re lakok. És ha pl az ország túlsó végében egy webáruházban valami akciós, csak írok nekik egy e-mailt az árgaranciára hivatkozva és helyben is megkapom annyiért, vagy még olcsóbban.
Hát ezt így képről, ami ráadásul nem is a konkrét termékről készült, így nem tudjuk neked megmondani.
Mivel üzletben veszed, számlát kapsz róla, nem a kínai piacon egy sarki árustól veszed, nagy valószínűséggel nem hamisítvány.
Köszönöm.
Utána néztem ez egy autósbolt. ami inkább suzuki alkatrészek kereskedelmével foglalkozik.
Csak feltünt hogy kb ez a márka Pl GATES a bárdinál görgő nélkül kerül ennyibe.
Egyébként esedékes lenne mert 74 ezer km van benne. most vettem az autót a szervízkönyve vezetve volt de nem volt jelölve vezérműszíj csere....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!