Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ismered a Go-Ped -et?

Ismered a Go-Ped -et?

Figyelt kérdés
Ha igen mi a véleményed róla? Te vennél olyat? Neked van? Miért tetszik ha tetszik és miért nem ha nem?
2009. dec. 29. 22:40
 1/7 anonim ***** válasza:
hülyeség az egész, bár egy gyereknek nem lenne rossz arra hogy összetörje magát, de hát istenem akinek lenne rá pénze majd fizet a kórházat is
2009. dec. 29. 23:24
 2/7 A kérdező kommentje:
:D:D Mondjuk az igaz hogy tényleg drága, de nekem van egy másik fajta, ami ugyan nem goped, de nagyon erős és szép, és igényes. Malibu márkájú. ezt már 80 E-ért be lehet szerezni, és jó városba, falura, terepre :D szal naon menő
2009. dec. 29. 23:29
 3/7 anonim ***** válasza:
én nem ismerem T_T
2009. dec. 29. 23:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Én akkor már inkább építek magamnak egy robogó blokkból! :D Azért nem simson vagy mz-ből, mert nehéz megoldani a váltást :D
2009. dec. 30. 00:11
 5/7 anonim ***** válasza:
túl drága de a trail rippert elfogadnám :D
2009. dec. 30. 12:15
 6/7 anonim ***** válasza:
én régen teszteltem őket, de mindig is úgy tekintettem rájuk, mint aranyos játékokra, nem pedig mint közlekedési eszközre:D
2009. dec. 31. 01:58
 7/7 anonim ***** válasza:
nekemis volt egy GSR-40 em, szerintem nagyonis jó, tény hogy drága de elég figyelemfelkeltő és jó teljesítménye is van ahozképest
2010. szept. 22. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!