Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ismered Pestet? Akkor segítesz?

Ismered Pestet? Akkor segítesz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon nagyon vidéki vagyok,Pesttel kapcsolatban csak korlátozott ismereteim vannak:)

Innen kellene eljutnom ide:Keleti pályaudvar>>>>1026 Budapest, Gábor Áron utca 74.

Tömegközlekedéssel.Térképen már keresgéltem,kb.el tudom képzelni merre van,csak a tömegközlékedéssel nem vagyok tisztában,mivel,hová,merre induljak.

Nagyon szépen köszönöm előre is.

Szép napot Nektek!

2010. aug. 13. 12:03
 1/8 anonim ***** válasza:

[link]

Ha Pestet annyira nem is, az internetet picit:)

2010. aug. 13. 12:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

a keletinél felszállsz az 5-ös buszra

mész és a 16. megállónál leszállsz a Gábor Áron u-ban

onnan vagy 291-es vagy 91-es busszal 4 megálló, a Törökvész útnál szállsz le

onnan meg odagyalogolsz

2010. aug. 13. 12:12
 3/8 anonim ***** válasza:
54%
www.utvonalterv.hu
2010. aug. 13. 12:12
 4/8 anonim ***** válasza:
ja és ha leszállsz a Törökvésznél, visszafele sétálj
2010. aug. 13. 12:13
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi,azt hiszem busszal lesz a "legegyszerűbb".

off:nem tudtam,hogy ilyen létezik :O

2010. aug. 13. 12:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Egy jó tanács! Inkább kérdezz itt mindig,mert az utvonalterv nagyon hülyeségeket szokott írni!
2010. aug. 13. 21:29
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi,utána megkérdeztem egy ismerőst is azért.
2010. aug. 15. 09:14
 8/8 anonim ***** válasza:

nekem jó tapasztalataim vannak vele, én mindig ezt használom, ha olyan helyre kell mennem, ahova nem ismerem az utat.

Szerintem megbízhatóbb, mintha itt ellenőrizhetetlen emberek ellenőrizhetetlen válaszokat adnak, amiben aztán utólag kiderül, hogy összetévesztették mondjuk a Gábor Áron utcát a Gábor Dénes utcával, vagy a busz már nem is úgy jár vagy már nem is az a busz, mint ahogy ők régről emlékeztek (elég sok ponton megváltozott a közlekedés nem is oly régen). Teljesen jóakaratú idősebb párocskával is volt már olyan esetem, hogy teljesen jó szándékból elküldtek homlokegyenest a másik irányba, mikor utcán kérdeztem, hogy merre kell menjek. Az utvonalterv ilyet nem csinál, olyat csinálhat egyedül, hogy másik utat ad meg, mint amit te optimálisnak tartanál, de nem nagyon lesz akkora difi a kettő között, meg általában több útvonalat is megad.

Másik előnye, hogy mutat térképet, amit ki tudsz nyomtatni/le tudsz másolni, így jobban tudsz tájékozódni, az átszállásoknál segít megtalálni a megállót, a megfelelő utcát, ilyenek.

2010. aug. 16. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!