Vegyek francia autót? (Peugeot)
Figyelt kérdés
Most nézegettem az autókat és megtetszett a Peugeot 307 és 406. 2.0 HDI-re gondoltam. Jó választás lenne? Megbízható autók? Jól mennek a 2.0 dízelek? Fogyasztásuk? Inkább olyanok írjanak akiknek Peugeot autójuk van. köszi2009. dec. 29. 20:58
1/8 A kérdező kommentje:
Vagy inkább a benzines jobb lenne?
2009. dec. 29. 21:06
2/8 anonim válasza:
Hát én nemvennék franciát, de tény ,hogy a franciák közül a Pözsó a legjobb.
HDI-ket szidják :S én mindenképpen benzinest vennék
www.nepitelet.hu és ott megnézed ami nekd kell :)
Én inkább németet vennék Audi Merci BMW és esetleg VW :D
Ismerősöm autószerelő és szidta mindig a pözsókat mert ha valami elromlik a motortérbe nagyon szét kell szedni és sokat kell vele nyüglődni mert szűk a hely stb.
de szerintem az új autók közül a Peugeotok / BMW-k / Audik a legszebbek :)
3/8 anonim válasza:
Több Peugeot is volt a családban-soha többet nem lesz - semmilyen francia autó..
4/8 anonim válasza:
Szerintem a 307 HDI nem olyan rossz, de én benzinest amúgy sem vennék, pláne nekem csak 2 autómárka létezik: Volkswagen, Volvo. Ha meg annyi pénzem lenne akkor Audi vagy Mercedes
5/8 anonim válasza:
Egyértelműen nem!!Sok az elektronikai meghibásodás a peugeotnál,izzókészletből egy rakatot szerezz be,ha emellett döntesz;)
6/8 anonim válasza:
Így van. A peugeot egy rakás agyrém, ami csak nyűglődést hoz magával. Bonyolult helyeken van minden. És borzasztó szerelni...na meg úgy tudom, hogy az újabbak amiknél számítógéppel lehet a hibát keresni azok érzékelik azt is, hogy milyen géppel meg hol keresgettek benne dolgokat. Azért, hogy ha baja van vidd el szépen a márkaszervízbe ahol lehet ám csengetni rendesen...
7/8 anonim válasza:
Nem neked kell szerelni az óra szorzoja kevesebb mint a rajnak tartott autóké.A 2,0 literes HDI motorral nem sok gond van,kezelünk egy flottát nem egy olyan van köztük ami túl van a 600ezren.Nyugodtan ülj bele,jotanács vétel előtt alapos átvizsgálást megér.Sok sikert!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Ha ilyen árkategóriában tudtok még jó autót írni azt szívesen meghallgatom.
2009. dec. 30. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!