Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megvegyem a simsont? Nagyon...

Megvegyem a simsont? Nagyon jól megy, de nem tudok dönteni.

Figyelt kérdés
Sziasztok, nos találtam egy jó állapotban lévő S50-es simsont. A jó állapot nálam azt jelenti, hogy megy. 130 kilós versenysúlyom ellenére úgy repített mint a szél, de komolyan. Próbáltam már ki más simsont is, de egyik sem volt ennyire erőteljes. Semmi motorikus baja nincs az eladó szerint, és a látottak alapján szerintem sincs így első látásra. Külsőség az más, kicsit leharcolt, az üléshuzat cserére szorul, a festése jó állapotban van(gyönyörű piros), egyéb gumi illetve műanyag burkolatokat pl. a gázkart, a váltókart, cserélni kell mert ESZTÉTIKAILAG nem jó. Egyébként semmi baja sincs e téren. Lámpák jók, 1 pöccre indul. Ja, és a bovdeneket is lekéne cserélni, illetve a hátsóféket beállítani mert kicsit gyenge, illetve még a kuplung is furcsa, bár lehet azért, mert első próbám volt vele, és máshoz vagyok szokva, (125-ös MZ [sajnos barátomé, nem a saját tulajdonom]) hisz nem csúszik, semmi. 45 ezer lenne az ára, lehet letudnék belőle egy laza ötöst alkudni, mi a véleményetek megvegyem?

2014. máj. 23. 15:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha tetszik persze. 40 rongyot megér.
2014. máj. 23. 16:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Vedd meg, de mire alkudnál? Mosz komolyan? Ezeknek nincs "piaci áruk", amihez lehetne viszonyítani, nyilván jó lenne minél kevesebb pénzt elkölteni, de nekem nem lenne "arcom" alkudni. Mert mire? Pajtikám add már ide 40-ért, mert... ööö... csak... Na mindegy, végül is 2 emberen múlik a vásár, szokták mondani.
2014. máj. 23. 16:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez kérdés?

Hát persze hogy vedd meg! 40 rugó? jó vétel!

Amiket felsoroltál, azok kis hibák. A legfontosabb, hogy a leírt súlyoddal is megy mint a szél!

Megveszed, és Örülsz!

Használd egészséggel!

2014. máj. 23. 18:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat, fél órája boldog simson tulajdonos lettem, 45 ropi ellenében. Bár tényleg egyértelmű volt így visszanézve a választás, köszönöm mégegyszer a válaszokat.
2014. máj. 23. 18:15
 5/6 anonim ***** válasza:
másfél mázsásan ne is nagyon akarj dönteni... XD
2014. máj. 23. 21:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát miután én a már meglévő Simsonomra költöttem 35ezer forintot munkadíj nélkül és ma mégis 3km-ert toltam, így nem vennék, de már megvetted, úgyhogy bízok benne, hogy kevesebb bajod lesz vele, mint nekem. Én sajnos már megértem azokat, akik azt mondják, hogy nem is olyan jó motor a Simson.
2014. máj. 23. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!