Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Dolgozik itt valaki 3.5...

Dolgozik itt valaki 3.5 tonnás kisteherautó sofőrként?

Figyelt kérdés
Mi kell ahoz, hogy felvegyenek? 19 éves vagyok, most érettségizek és utána szeretnék különböző okok miatt dolgozni és az érettségi mellett csak B-s jogsim van. Hogyan juthatnék be egy nagyobb céghez mint pl GLS vagy DPD vagy British American Tobaco vagy egyéb hasonló helyre?
2014. máj. 22. 21:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem akarlak lehangolni, de annó én kerestem csak B jogsival sofőr állást és általában azt tapasztaltam hogy C jogsit is szerettek volna látni. Persze lehetnek kivételek.
2014. máj. 22. 22:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Na én meg sajnos biztos forrásból tudom, hogy kapcsolat függő a dolog.... Nagyon nehéz bekerülni ezekhez a cégekhez. Pedig a fizetés egy nagy rakás szar amúgy. Egy ismerősöm, akinek sikerült bekerülnie kapcsolatai révén, ott is hagyta hamar, mert keveselte a pénzt. Neki amúgy csak B-s jogsija van. De tényleg ritka is az ilyesmi. Általában kérnek minden szart, de a fizetés a béka segge alatt van.

Nekem egy rohadt szórólapos melóm van most, de még ehhez a szarhoz is egy jóbarátom kellett. Akkor szerinted?

2014. máj. 22. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!