Mely pick-upokat nézik meg az emberek a legtöbbször? Sejtem, sokan az amcsi vasakra fognak tippelni. LE NE MERJÉTEK írni, hogy nem nézik meg őket, se azt az átkozott Ford F-650-est!
Megnézik őket, ez tény. Már csak azért is, mert ezeket a nagydarab gépeket nehezen kerüli el a tekintet.
De én nem azért vennék pick-upot, hogy megnézzék, hanem mert szükségem van rá. Magamnak veszek autót, nem a közönségnek.
Így van, az amerikai nagy pick up-okat nézem meg én is leginkább.
De ha nem amcsi kell, akkor megnézek én egy Nissan Navara-t, VW Amarok-ot is.
A legundorítóbb pick up amúgy szerintem az új Mitsubishi L200. Hát az valami tragédia. Hányinger ahogy kinéz. A régebbi ezerszer jobban nézett ki, tök jó, batár pick up. De ez az új nevetséges. Ezt is megszoktam mindig nézni, hogy te jó ég milyen ocsmány. Ha régit látok azt megnézem, hogy milyen jól néz ki. Kiskorom óta tetszik.
Ez a régi.
Ez az új.
nekünk van egy tata xenon pick-upunk
hát azt megnézik rendesen, mert fogalmuk sincs, hogy miez, próbálják kitalálni milyen márka lehet
Igen, az új L200-as szerintem is túl "formásra" sikerült. Szerintem valami különlegeset akartak mutatni, csak éppen átestek a pick-up másik oldalára. Nem jöttek rá, hogy ami az autóknál működik (formák) az egy pick-upnál igencsak fordítva sülhet el. :)
A RAM nekem is nagy kedvenc! De az új GMC 3500-as még sokkal brutálabbra sikerült.
Volt alkalmam kipróbàlni egy RAM 3500ast, majdnem 6literes valami felcuccolt mocival. Szedia lábát és megnézik:D
Mondjuk beletettem 2km-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!