Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 50cm3 alatt melyek a legnyomat...

50cm3 alatt melyek a legnyomatékosabb robogók?

Figyelt kérdés

Keresnék egy motort, robogót amely belefér a B-s jogsi határi közé.

Beingázni vele a városba, ott jönni-menni.

Én vagyok olyan 100 kiló ruhával együtt, tehát fontos lenne hogy olyan gép legyen ami eltudna vinni legalább 50-el tartósan, erőlködés nélkül,úgy hogy nincs ez a magas daráló hangja, mert azt sokan nem szeretjük :).

Létezik ilyesmi?

2014. máj. 21. 23:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

ja, itt a blokk:

[link]

Ez mondjuk pont egy 100-as, de hegyekben áll mindenhol az 50-es, 60-as, 70-es és a 80-as is. Dugó is filléres tétel hozzá.

Természetesen itthon is kapni, pl.: az Üllői úti robogós boltba.

2014. máj. 22. 19:36
 12/26 anonim ***** válasza:
ott volt a vessző, "ám 100 körül" az árat mondtam hisz utána írtam is hogy abból kb mit :)
2014. máj. 22. 20:04
 13/26 A kérdező kommentje:

Ugyan írtam hogy nem foglalkoznék nagyobb hengerekkel, de persze nem tudom hogy a pontos valósága ennek mi.

Tehát mennyi tényleges növekedést lehet kapni ha mondjuk egy 80as hengert felrakok?

Megéri-e ez a + teljesítmény a lebukás kockázatát?

Mennyire pirítanak rá egy ilyenre ha csak egy ilyet rak bele az ember, nyilván nem egy 200ast? :)

Valamint mennyivel másabb a büntetés, ha van b125 papír, csak a henger a nagyobb?

2014. máj. 22. 21:02
 14/26 anonim ***** válasza:

A 80-as hengerrel gyakorlatilag nem fogsz és nem is tudsz megbukni.

A 125-össel már valószínűleg meg lehetne bukni, mert arra már a gyári lehajtás kicsi, a 125-ösé meg feltűnően nagyobb. Akkor meg kár a B125-el tökörészni.

Ex főnökömnek kicseréltük 100 ccm-re az említett hengert a 139QMB blokkjában.

Az eredeti formájában olyan 70-el ment.

Az új hengerrel olyan 85-el, tehát komoly végsebesség növekedés nem volt (mert a variátorhoz nem nyúltunk), viszont lényegesen erősebb, nyomatékosabb lett a motor, tovább és jobban húzott.

2014. máj. 22. 21:30
 15/26 anonim ***** válasza:
Nekem egy Agility-m van, 80-as hengert tettem rá. Gyorsabb nem lett lényegesen csak erősebb. A hangján se hallani a különbséget. Én ajánlom, ja és 4 ütemű
2014. máj. 23. 10:04
 16/26 anonim ***** válasza:

Az emberek nagy része nem akar hengereket cserélgetni a robogóján, és nem akar 100-zal menni vele. Az is épp elég ha teljesen hivatalosan, megbízhatóan elvisz munkába egy rendes utazótempóval (50-60) akkor is ha 100 kiló vagy. Én a helyedben nem hagynám magam rábeszélni hagyni a kínai motorokra, mert híresen megbízhatatlanok. Nekem is az a fontos hogy beérjek a munkába vele, nem az hogy alibabán mennyi hozzá a 80-as henger. Ekkor viszont meg kell venned a rendes robogót. Az aeroxot, a factoryt. Ezeket elég nehéz 100e-ből megvenni, de ha ezek az igények, akkor ki kell fizetni amennyibe kerül.

Tudom hogy mindenki a saját mundérja becsületét védi, hogy ne tűnjön lúzernek maga előtt, de nekem van munkatársam aki kínai robogót vett 2 éve, ma már nem azzal jár. Én 3 éve ugyanazzal a factoryval járok, és még szervízbe se vittem soha. Biztos vannak más tapasztalatok is.

2014. máj. 23. 11:20
 17/26 anonim ***** válasza:

Tehát neked nem volt kínai 4T robogód még, csak a "munkatársad" tapasztalatai alapján osztod az észt, igaz?

Nekem 2 is van, az egyik 10 éves (újonnan vettem), a másikat idén. Mind a kettő pöcc röff azóta is.

Amúgy a 139QMB blokk híresen megbízható, kimegy a világból és nem áll meg.

Ez az én saját tapasztalatom, ezek után el lehet dönteni, hogy melyikünk véleménye a releváns a témában.

2014. máj. 23. 12:16
 18/26 anonim ***** válasza:
Utolsó: nem azért de a Kymco koreai nem kínai. A másik, hogy megbízható ha nekem nem hiszel olvass tesztet vagy kérdezz meg pizzásokat. Majdnem mind azt használ, mert keveset edzik és bírja a gyűrődést
2014. máj. 23. 12:18
 19/26 anonim ***** válasza:
16-osnak szólt amit írtam, amúgy saját taoadztalat híján a legjobb fikázni valamit
2014. máj. 23. 12:19
 20/26 anonim ***** válasza:
* Keveset eszik akart lenni. Egyébként a 4T fogyasztása kb 2l/100 km 50-es hengerrel.
2014. máj. 23. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!