100-150ezerért van valami autót ami elég olcsó ahhoz hogy egy normálisabb darabot ki lehessen belőle fogni?
nem kell bele semmi "extra" sem. szervó, légzsák ilyenekre gondolok
elsőnek kéne
Én meg a Marsról jöttem...
1. mindenki azt mond amit akar, főleg ha nem tudja számlákkal igazolni.
2. ez a kocsi már messze nem hétköznapi használatra való.
3. szűkös anyagiakra való tekintettel miből tartanád fenn? egy ilyen veterán lada 8-10 litert lazán bevág, és akkor még hol van a szervizelés, kötelező biztosítás, teljesítmény adó...stb.
Én a helyedbe akkor már inkább valami olcsó robogót vennék (vagy még inkább valami váltós gépet). Ha ilyen olcsón akarsz/fogsz kocsit venni, tuti, hogy ráülsz a szopórollerre...
1: még nem láttam szóval bármi megeshet
2:miért is? csak mert lada és 30 éves? (amúgy nem mindennap kéne és nem 100km-ekre)
3: csak azért szűkös mert nem akarok tovább gyűjteni. bőven megfelel egy ilyen idős és minden sallang mentes egyszerű autó.
nem hiszem hogy egy 1.3-as 47kw-os motor után oly sokat kellene fizetni, meg amúgy se pesti vagy nagyvárosi vagyok. ,,robogó" vagy hát simson van már.
4: te kis leány hová mégy?
Jöhet még ajánlás ha valakinek van ötlete.
Azért nem ajánlom, mert már egy 30 éves elavult konstrukció. Sokat fogyaszt, és koránál fogva már igencsak szerviz igényes, az alkatrészeket pedig már elég macerás beszerezni. Ezt a típust már leginkább műgyűjtők, vagy rallizók veszik, akiknek van pénzük kikupálni/ feltuningolni, aztán kiteszik a vitrinbe, illetőleg állatkodnak vele.
Viszont az előző válaszolók listáját kiegészíteném:
-Renault 19
-Audi 80/100
-Lada szamara (ha már annyira ladát akarsz)
Azért sok sikert, kíváncsi vagyok végül milyen kocsit sikerül majd venned. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!