Egy robogó elbír napi 2x 17km utat?
Figyelt kérdés
reggel oda délután vissza
nem most, majd májusban és nyáron
2009. dec. 29. 10:24
11/15 anonim válasza:
utazósebességen akármennyit elmegyek vele te hagyma..
a haverod meg egy low ha megáll hűteni.. menjen utazósebességen és nemlesz semmi baj..
nekem a 120 °C akkor akadt ki amikor 40 fokban nyáron majdnem 20 kilométert mentem folyton csutkagázon.
12/15 A kérdező kommentje:
akkor jó, fater aztmondta nem erre a távra tervezték hanem városban rohangálásra
2009. dec. 29. 20:03
13/15 anonim válasza:
Elmondanám, hogy "városban rohangálva" napi 30-40 km is belecsúszik. Ha nem hajtod meg nagyon, akkor egész nap elpötyög folyamatosan.
Haverom Gilera Python-al barátnőjéhez szokott kijárni 35km-re. Reggel megy, este jön.
Aki csak 2 állásban ismeri a gázkart, az vegyen biciklit. Utálom az agyontuningolt, széthajtott gépeket. Aki nagyobbat akar hajtani, tegye le nagymotorból és vegyen olyat. Ne ezeket a kisteljesítményüeket ölje.
14/15 A kérdező kommentje:
Gilera Typhoon ra gondoltál gondolom nekem is hasolnó robogóm van és összesen 35 állást tudok a gázkaron =)
2009. dec. 30. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!