Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy robogó elbír napi 2x 17km...

Egy robogó elbír napi 2x 17km utat?

Figyelt kérdés

reggel oda délután vissza

nem most, majd májusban és nyáron

2009. dec. 29. 10:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
bőven
2009. dec. 29. 10:32
 2/15 anonim ***** válasza:
Természetesen.
2009. dec. 29. 10:36
 3/15 anonim ***** válasza:
simán, nem lesz gond
2009. dec. 29. 10:51
 4/15 anonim ***** válasza:
Simán, de akár víz akár levegő hűtésű nem húzd tövig a gázt.
2009. dec. 29. 10:53
 5/15 anonim ***** válasza:
Csutkagázon is mehetnél 50-50 km-t egy vizessel, az se főne meg. De szerintem a levegős se.
2009. dec. 29. 11:52
 6/15 anonim ***** válasza:

Az enyhén tuningolt Simsonommal megtettem énis pont 17 km-t csőgázon és a 120 °C-ig skálázott hőfokmérő kiakadt.. méghogy nemfőne meg.. minek írsz ilyet ha nem értesz hozzá?

Én egyébként szoktam suliba járni Simsonnal meg nyáron is megteszek 2x17 km-nél sokkal több utat naponta és ha utazó sebességgel megyek (fél vagy hárommnegyed gáz) semmi baja nincs és a világ végére is elvinne, olyankor 75-85 °C között van, és ez nemsok mivel ugye léghűtéses

2009. dec. 29. 12:21
 7/15 anonim ***** válasza:

Bőven...

Figyu ismerek olyat aki kb fél éve már napi több mint 200 km-t robogózik...

Nem tudom merre jár, honnan van ennyi péze benzinre, de megteszi, tuti, mert qurvasokszor látjuk a városba, és a km-órája sem hazudik. (szerintem azért nem azzal foglalatoskodik otthon hogy minden este szétkapja km-órát, és kicsit előrébb tekeri)

2009. dec. 29. 12:49
 8/15 anonim ***** válasza:
hát ha nem egy tagbaszakadt, mindjárt széteső gép akkor lazán :)
2009. dec. 29. 13:49
 9/15 anonim ***** válasza:
robogót kérdezett, nagytudású simsonos gyökér,amugy a simsonnak is el kéne bírni ennyit, haverom balatonra ment el simsonnal, 1x-2x meg kell állni hűteni és kész. ha hülye vagy hozzá akkor meg menj gyalog.
2009. dec. 29. 15:48
 10/15 anonim ***** válasza:

a "gyökér" vagyok

na figyelj te paraszt énis lemegyek vele nagyobb távokat és egyszersem állok meg hűteni..

Ha tudnál értelmesen olvasni azt írtam, hogy csutkagázon majdnem 20 km egyfolytában. Szerinted azt hogybírja egy 60-as bővített és polírozott felömlős, folytás nélküli kipufogós Simson?

Ha nemtudsz normálisan olvasni ne másokat próbálj oltogatni hanem próbáld meg befejezni a 8. osztályt..

Szegény szüleid gyereket vártak és Te jöttél. -.-'

Fogadok nem tudnál egy karburátort beállítani de itt osztod az észt. Az ilyenek húznak fel a legjobban

2009. dec. 29. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!