Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motort tudnátok ajánlan...

Milyen motort tudnátok ajánlani A2-es motor jogosíványhoz?

Figyelt kérdés
mindenféleképpen enduro motort akarok venni Pl: yamaha, honda, ami a2 re jó az új jogsiszabály szerint 35kw-ig

2014. máj. 18. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát, lehet keresni sok ilyen motort, láttam már CBR919-et is 34,6 kW-tal beírva.. :)

Ha a forgalmiban pedig az van, akkor a rendőr nemfog belekötni...

2014. máj. 18. 18:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Persze, egészen amíg nem lesz valami baj és aztán előveszik a gépet, kivizsgálják majd kiderül a "turpisság". Egy ilyen csalás nem szabályértés, hanem büntetőjogi ügy lesz.

Honda CB500X egy olyan enduro amit erre a kategóriára terveztek. Talán legjobb a piacon.

2014. máj. 18. 19:03
 3/5 anonim ***** válasza:
250-eseket nézegessél. A nagyobbak már vagy túl erősek, vagy nem stimmel a teljesítmény/tömeg arányuk.
2014. máj. 18. 19:04
 4/5 A kérdező kommentje:
250 es enduro is megfelelne nekem 2 év múlva leteszem korlátlanra és tudsz valami jó 250 es ebdurót ami jól megy? :D
2014. máj. 18. 19:07
 5/5 A kérdező kommentje:
ő azt kihagytam hogy endurokorsszt akarok amit írtál az túraenduro nem?
2014. máj. 18. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!