Bariii kérdése:
Mit töltsek a motrom hűtőjébe folyadéknak?
Figyelt kérdés
Mondták már hogy télen fagyállót, nyáron vizet. Most fagyálló van benne egy kicsi. Ti mit mondotok? Melyik a jobb? mehet bele a sima csapvíz? Ha fagyálló akkor mindegy miylen? Van itthon zöld fagyálló ami kocsiba kell az jó?2014. máj. 18. 16:12
1/6 anonim válasza:
csapvizet semmiesetre se!!
fagyállót+destvizet és a belevalót amihez tudni kéne milyen géped
van
az védi a hűtőrendszert és keni a vízpumpát
ja : olyan -25--30 fokra állítsd be a fagyit a motorodban
2/6 A kérdező kommentje:
deszt vizet akartam írni xD 125-ös Aprilia RX-em van. Akkor fele fele arányban fagyállót, ami kocsiba is jó,+ desztilláltvizet? És hogyan tudom állítgatni azt amit irtál?:O
2014. máj. 18. 16:23
3/6 anonim válasza:
Kb. Hát kiszámolod a keverési arányt.
4/6 anonim válasza:
Van hogy csapvíz is engedélyezett bizonyos fagyállókhoz, de inkább maradj az ioncserélt, esetleg desztillált víznél. 50% víz + 50% fagyálló.
5/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm!! És akkor amit motoros boltokban lehet kapni hűtőfolyadékok azokat hagyjam?
Erre gondolok:
2014. máj. 18. 19:10
6/6 anonim válasza:
felesleges keverni, én mindig töményen szoktam belerakni, nincs vele gond soha, és nem is kell izgulni, hogy szétfagy-e egy januári hajnalon -13-nál vagy sem... az a pár forint meg nem oszt nem szoroz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!