Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honnan tudom hogy nem jó a...

Honnan tudom hogy nem jó a kettőstömegű lendkerék?

Figyelt kérdés
Bmw 520i e39 benzines.
2014. máj. 17. 16:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Leállításkor és kuplungoláskor kopog.
2014. máj. 17. 16:45
 2/5 gomzoli ***** válasza:
46%
Nekem az egyetlen tünet a kissé ingadozó, dadogó alapjárat volt némi kis kopogással, de csak meleg motornál.
2014. máj. 17. 20:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan az a motor van az autómban, mint gomzolinak. Nem BMW, más márka, de ez talán nem lényeg.

Nekem egyedüli tünet az volt, hogy meleg motornál félig kinyomott kuplungnál valami zörgött. Olyan rezonáló szerű hang volt.

Nem tulajdonítottam neki túlzott jelentőséget, már vagy fél éve így használtam az autót. Minden tökéletesen működött, semmi más hibajelenség nem volt.

Aztán mikor olajcserére vittem a kocsit, végre nem felejtettem el és megkérdeztem a szerelőmtől, hogy mi lehet ez.

Egyből rávágta, hogy lendkerék.

És valóban! Mikor levették a lendkerék épp a szétesés határán volt. Már a rögzítőcsavarok fejét darálta le, az volt az a rezonáló hang.

2014. máj. 17. 21:28
 4/5 gomzoli ***** válasza:
47%
Igen, elég alattomos, mert nem olyan látványos dolgokat produkál. Én is legalább egy évig használtam ezeket a tüneteket tapasztalva, és igazából csak a saját hátsó gondolataim miatt cseréltettem ki. Az enyémben még egész épkézláb állapotban volt, de már a funkcióját nem látta el jól. Ez van, kopó alkatrész.
2014. máj. 18. 00:21
 5/5 anonim válasza:
Ingadozó alapjárat,csattanás leállításnál és beindításnál,megrántja a kasznit beindításnál és leállításnál,melegebben nehezebben indul.Ha nagyon kivan,akkor egyfolytában "csörög"
2014. jún. 1. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!