Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson s51b-n most cseréltem...

Simson s51b-n most cseréltem le a karburátort egy teljesen ujra. De ez a karburátor sem tartja az alapjáratot. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

2014. máj. 15. 16:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Főtengely szimeringek jók?
2014. máj. 15. 17:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Most lett cserélve a szimering és a csapágy is
2014. máj. 15. 17:24
 3/7 anonim ***** válasza:

"De ez a karburátor sem tartja az alapjáratot"

Ugyanaz a jelenség mint a régivel? Akkor az a kérdés hogy mi nem változott a motoron?

2014. máj. 15. 17:59
 4/7 A kérdező kommentje:
A régin sem volt alapjárat az újon sincs.
2014. máj. 15. 18:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez így kevés információ. Lehet hogy az új karbi sincs jól beállítva. Legelőször a benzinszintet kéne megnézni. Aztán menni tovább.
2014. máj. 15. 18:13
 6/7 anonim ***** válasza:
A henger és a dugattyú idővel megkopik, emiatt a karburátor alapjárati csavarját szükségessé válik feljebb tekerni, mert túl alacsony alapjáraton lefulladna. De akkor is lefulladhat alapjáraton, ha például a kipufogóban túlságosan sok a szénlerakódás. Ami a benzinhez adagolt túl sok olajtól is lehet. Szerintem mindkét karburátorod jó lehet.
2014. máj. 16. 10:08
 7/7 A kérdező kommentje:
A kipufogót és a karburátort is most cseréltem.
2014. máj. 16. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!