Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egyszerűen leblokkolok forgalm...

Egyszerűen leblokkolok forgalmin. Tanács?

Figyelt kérdés
Harmadjára buktam meg. Elsőre sávváltás, másodjára parkolás és ma ismét a parkolás. Ebben az a dühítő, hogy a 2. Bukás óta rengetegszer gyakoroltuk a parkolást és mindig ment. Nem kellett belenyúlni az oktatónak, mondtam hangosan is hogy mit kell csinálni. És ma? Olyan rosszul sikerült, javítani se tudtam rajta. Inkább ki is álltam. Én már ráztam a fejem, tudtam hogy megint bukok, de kaptam még egy lehetőséget, azt is elszúrtam. De ha órán megy, a vizsgán miért nem? A pótóráimat már meg sem tudom számolni, annyit vettem? Költsem továbbra is a pénzt vagy hagyjam az egészet ennyi szenvedés után? Valakinek valami ötlete, hogy a vizsgán hogy ne blokkoljak le?

2014. máj. 15. 13:33
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Majd a jövőhéten, most még nem izgulok, mert a gyakorlás jól megy. Sok sikert neked is, sikerülni fog :)
2014. máj. 31. 01:07
 12/13 anonim válasza:
Megbuktam :( nagyon szépen vezettem az ora feléig y megfordulás is meg volt, aztán jött apárhuzamos parkolás tolatva, természetesen nem tudtam beparkolni mert az oktato itt mar nem mondta hogy mikor szedjem alá így a kocsi fele kilógott pedig 2 szer próbálkoztam :( iszonyú érzés volt :(
2014. jún. 3. 15:14
 13/13 A kérdező kommentje:
Majd sikerül legközelebb :) én ma voltam és sikerült. Szerintem ne mond el senkinek hogy mész, így nem lesz rajtad annyi feszültség. Nekem ez vált be
2014. jún. 5. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!