Érdemes Ladát venni?
Lada akkor jó ha te értesz a szereléshez vagy van egy haver szerelőd. Fogyasztása sok, elavult technika, bármi elromolhat, és el is fog.
Ha napi szinten akarod használni az autót, akkor Swift vagy F Astra ami olcsó és megbízható. Bár olcsó autónál a megbízható relatív, de ezekkel mindenképp jobban járnál mint egy Ladával.
2!
Minek taxi városba? Helyi járat vagy bicikli pont elèg.
Am. meg 200 k körül tudsz olyan Swiftet venni amibe tèll. jó formán csak tankolni kell meg a biztosítást fizetni ès mehetsz vele sok helyre, de azèrt nem árt hozzá èrtövel menni a vásárláshoz.
3-as: Hadd idézzem magamat: "A leírtak alapján te nem autózni akarsz, csak kényelmesen és gyorsan eljutni ide vagy oda"
Na most a helyi járat vagy a bicikili, mennyire kényelmes? Nem mindig van ám madárfüttyös jó idő. pl. most sincs.
Én nem tudom, hogy mien istenverte városban lakhattok, de sztem a legtöbb városban a helyi tömegközlekedés ma már elfogadható szinten van. Persze, ha olyan helyen élsz ahol naponta 2x megy busz össz-vissz akkor megértem azt, hogy autót szeretnétek. A bicikli valóban esőben nem kényelmes, de azért nem minden nap tombol hurrikán.
És valóban, aki Ladában gondolkodik annak nem igen telik taxira. Csak sztem a Lada sem túl kényelmes, ha már ezt a szempontot nézzük. Inkább akkor egy Swift, az a Ladánál 1000x kényelmesebb.
Mindenesetre köszönöm a lepontozást...
Persze, mert a Suzuki a Trabantot helyettesíti, a Lada, a Volán busz meg ezek 1000x jobbak...
De próbáld már ki Te meg azok az emberek, hogy 1 körre elvisztek egy Ladat majd utána üljetek át 1 Suzuki Swiftbe és figyeljétek meg, hogy vajon van-e különbség.
Eléggé nevetséges ez elvakult Suzuki Swift gyűlölet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!