Szerintetek érdemes 2107-es Ladát venni?
ja-ja jol mondja az elöttem szolo
ha egy jot fogsz ki akkro csak az üzemanyaggal lessz problémád de viszont az auto "igénytelen" szal ha rendbe van rakva sokáig elgurul
am annyi elönye van még h lehet pb gázzal is müködtetni szal ott meg tudod szoritani az üzemanyag árat
nekem a lada az egyik kedvenc autom csak azért nem vettem mert a család lebeszélt h sokat eszik(ami igaz) de nem egy rossz auto
hát a mostani üzemanyag árak miatt egyáltalán nem jó befektetés egy ladát venni mert marha sokat eszik és nem győzöd tankolni.
Én inkább egy Suzukit ajánlanék vagy egy 1-2 es golfot.
Kevesebbet esznek és jobban néznek ki mint ezek a bádog dobozok.
Nekem volt amúgy 2 évig egy 2105 ös.Semmi baj se volt vele csak elég sokat kellett járnom a benzin kútra így muszáj volt eladnom.
De ha van miből tankolni akkor nyugodtan vegyél mert ha karban van tartva akkor megbízható autó.
9-12 Liter? :D :D :D Nem akarhatod hogy szétugorjon a nevetőizmom :D
az enyém rendesen karban van tartva igaz néha napján megkínálom a kicsikét mert ugye nem szabad lustulni hagyni és 6,5-7,5 litert eszik! Szerintem egy 23 éves autótól ez nem sok. Nekem ladám volt marad és lesz! Soha a b.s életben nem hagyott cserben! Hóba fagyba sárba szárazságba terepen hadd ne soroljam :) A leg hidegebb időszakban is pöcc-röff Ez csak akkor érvényes ha rendesen odafigyelsz rá ;)
előző vagyok meg az előtti :)
Nekem anno szerencsém volt mert a cégnél ahol dolgoztam volt egy lada ,senkinek nem kellett mert sötétbarna színe volt mindenki azt mondta hogy hullaszállító nem kell... na megszívták mert a 100 helyett 40 ezerért megkaptam! És folyamatosan műszakiról műszakira megy! semmi baja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!