Szimpla közvélemény kutatás?
Előre szeretném kérni, hogy nem vitát szeretnék, tehát lényegében semmi más nem kell mint a következő kérdés alapján egy típus. :)
Adott a 3 márka: Audi-BMW-Mercedes ( sorrendből senki se vonjon le semmit, csak abc-ben vannak. :) )
A lényeg, hogy 1-etlen típust lehet választani, bármelyiket amit szeretnétek. Minden költség és tankolás stb. térítve, tehát csak az autó a kérdés, mindenkinek amit legjobban szeretne.
Kezdem én a sort, mindenki így csak egy típus, előre is köszönöm.
BMW 750Ld xDrive
Mercedes!W202 merci ennek vagyok en is tulajdonosa.
Valaki azt mondja hogy draga fentartas, szerelese ,fogyasztasa az kicsit nezzen utana.
Autopalyan nem lattam meg W202 lerobbani :)
Opel astra f, 5 ajtós, aranyos kis kocsi, jól néz ki, kis fogyasztású, tudok vele menni gyorsan lassan, könnyedén beférek vele a parkolóba két autó közé, bár nem mindig sikerül, mert van olyan agyhalott aki két helyre áll be egyszerre. Gondolkodtam még kisebb kocsiban fogyasztásügyileg, de attól félek a biztonság kárára megy.
NA de elkalandoztam, bocsi hogy betettem az opelt, tudom nem az volt a kérdés. Ha a 3 közül kéne választanom. Hmm, talán Mercedes 190 E, az se egy bazi nagy autó. ÉS abból is a benzinest.
Mercedes c200 kompressor 192 pacival (w203)
Kis kedvencem
Persze az is van nekem amit semmi penzert nem adnak el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!