Szimpla közvélemény kutatás?
Előre szeretném kérni, hogy nem vitát szeretnék, tehát lényegében semmi más nem kell mint a következő kérdés alapján egy típus. :)
Adott a 3 márka: Audi-BMW-Mercedes ( sorrendből senki se vonjon le semmit, csak abc-ben vannak. :) )
A lényeg, hogy 1-etlen típust lehet választani, bármelyiket amit szeretnétek. Minden költség és tankolás stb. térítve, tehát csak az autó a kérdés, mindenkinek amit legjobban szeretne.
Kezdem én a sort, mindenki így csak egy típus, előre is köszönöm.
BMW 750Ld xDrive
"Csak tudnám, miért pontoz le valaki egy ilyen kérdésnél..."
Talán azért, mert miután válaszolt, mellékesen leszólja a másik két autómárkát.
Ha e három közül lehetne választani, akkor kiharcolnám, hogy belekerülhessenek más márkák is. Mert amit nagyon szeretnék, az nincs a listában.
Ha sehogy sem sikerül, akkor egy Mercedes G osztályra esne a választásom (vérbeli terepjáró).
Szerintem ezek annyiban hasonlátanak egymásra, hogy az emberek nagy részének megfizethetetlenek. Bár most a Mercedes is beszállt a fiatalokért folyó harcba.
Az én ízlésemnek egy 211-es, 320cdi kombi felelne meg. De egy 270 is. Bár, ha tartják, legyen valami 4matic-os AMG. De ugyanez a kombi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!