Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy Audi A5-ösbe milyen...

Egy Audi A5-ösbe milyen hangtechnikát tegyek kb 1500W-os teljesítményben?

Figyelt kérdés

komplett hangrendszer kellene bele, mert a gyári nem elég hangos, nem ad akkora mélyet amilyet szeretnék, stb. Az érdekelne hogy milyen márkából rakjak bele zenét és hogy melyik típust. A kocsi csomagtartója 455L-es.

+Még annyi, hogy a mélysugárzó 1000W körüli legyen, a többi közép és magas.

A válaszokat előre is köszönöm.

2014. máj. 7. 18:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Akkor van pénzed,tehát tessék elmenni egy erre szakosodott céghez,mert beszerelni se fogod tudni.
2014. máj. 7. 18:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Akk melyik céget ajánlod Miskolc közelében?
2014. máj. 7. 18:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Hoppááá... [link]

Skoda Superbem van, nekem Pioneer és JBL cuccok mentek bele ha jól tudom. 1800 W, életveszélyesen szól. Amúgy ne csak a decibeleket és a wattokat nézd, mert a minőség nem itt rejlik. Nekem rockra és elektronikus zenére lett tervezve, hatalmas méllyel. Ne számíts arra hogy egy minőségi rendszer 300 alatt megáll, nekem majdnem a duplája volt, és egyik elem se a csúcskategória képviselője, de attól még nagyon jól szól!:)

2014. máj. 22. 16:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Össze lehet rakni olyan rendszert, ami 500W, és jobban szól mint egy gány 1500W-os rendszer.

Nekem két 40 cm-es 250W-os hangszóró van a csomagtartóba, de 1000W fölöttire becsüli mindenki...

Szóval a minőség legyen a lényeg, és ne a dB meg a Watt...

Inkább adj érte pár ezerrel többet, és tudod, hogy minőséget veszel.

2014. máj. 22. 17:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Tudom hogy fontos a minőség. A szobámba egy 40 cm-es, 800 W-os Reflex márkájú láda van, de mindenki azt mondja hogy úgy szól mint kocsiba 2000 W.
2014. máj. 24. 21:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Egyébként Pioneer, és Sony erősítőket ajánlok neked, Sony-k közül XPLOD.

Hangszóróból a DLD-t kerüld, csalóka lehet a 15-20ezer forintos ár mellett feltüntetett 800W-os teljesítmény, mikor a Pioneer 30 cm-es mély hangszórója 30ezer forintért 250W-ost hirdet, melyet valóban le is tudja adni.

JBL hangszóró oké, vagy MNC.

S.A.L nem minőség, inkább gagyi kategóriába sorolnám.

Fejegységek közül JVC viszi nálam a pálmát, eddig csak JVC volt, egy sem ment tönkre.

Kondenzátorból Renegade, vagy Hifonics.

Tápkábelból olyat válassz, amely stabilan elbírja a rendszered.

Itt is a SAL kábelek kerülendők.

Fontos, mindenképp iktass be egy biztosítékot az akkumulátorod után rögtön.

Ajánlatos akkut is cserélni, nekem 55Ah-s volt, de biztonság kedvéért lecseréltem egy 80Ah-sra, persze itt figyeld a generátoron levő feliratot, hogy mindig nagyobb legyen, mint a kívánt akkumulátor.

Egyértelmű, hogy suzukiba nem teszünk 45Ah-nál nagyobb akkut, mert nem tölti fel rendesen.

Audiba már más tészta.

Lényeg még, hogy kábelból ne spórolj, párszáz forintokkal kerül többe, viszont a különbség hallható lesz.

Mélyládát össze is rakhatsz, hivatalos katalógus van, mely szerint hogyan kell összedobnunk, ezt kikísérletezték annó.

Olcsóbban kijössz, mintha megvennél egy 1500W-os mélyládát.

Bútorlapot lehet szabatni hozzá, nekem a két 40cm-es mély hangszóróhoz volt 5500 ft a búrotlap szegőcsíkkal.

Ha van valami kérdésed, írj nyugodtan.

2014. máj. 25. 04:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!