Egy Audi A5-ösbe milyen hangtechnikát tegyek kb 1500W-os teljesítményben?
komplett hangrendszer kellene bele, mert a gyári nem elég hangos, nem ad akkora mélyet amilyet szeretnék, stb. Az érdekelne hogy milyen márkából rakjak bele zenét és hogy melyik típust. A kocsi csomagtartója 455L-es.
+Még annyi, hogy a mélysugárzó 1000W körüli legyen, a többi közép és magas.
A válaszokat előre is köszönöm.
Hoppááá... [link]
Skoda Superbem van, nekem Pioneer és JBL cuccok mentek bele ha jól tudom. 1800 W, életveszélyesen szól. Amúgy ne csak a decibeleket és a wattokat nézd, mert a minőség nem itt rejlik. Nekem rockra és elektronikus zenére lett tervezve, hatalmas méllyel. Ne számíts arra hogy egy minőségi rendszer 300 alatt megáll, nekem majdnem a duplája volt, és egyik elem se a csúcskategória képviselője, de attól még nagyon jól szól!:)
Össze lehet rakni olyan rendszert, ami 500W, és jobban szól mint egy gány 1500W-os rendszer.
Nekem két 40 cm-es 250W-os hangszóró van a csomagtartóba, de 1000W fölöttire becsüli mindenki...
Szóval a minőség legyen a lényeg, és ne a dB meg a Watt...
Inkább adj érte pár ezerrel többet, és tudod, hogy minőséget veszel.
Egyébként Pioneer, és Sony erősítőket ajánlok neked, Sony-k közül XPLOD.
Hangszóróból a DLD-t kerüld, csalóka lehet a 15-20ezer forintos ár mellett feltüntetett 800W-os teljesítmény, mikor a Pioneer 30 cm-es mély hangszórója 30ezer forintért 250W-ost hirdet, melyet valóban le is tudja adni.
JBL hangszóró oké, vagy MNC.
S.A.L nem minőség, inkább gagyi kategóriába sorolnám.
Fejegységek közül JVC viszi nálam a pálmát, eddig csak JVC volt, egy sem ment tönkre.
Kondenzátorból Renegade, vagy Hifonics.
Tápkábelból olyat válassz, amely stabilan elbírja a rendszered.
Itt is a SAL kábelek kerülendők.
Fontos, mindenképp iktass be egy biztosítékot az akkumulátorod után rögtön.
Ajánlatos akkut is cserélni, nekem 55Ah-s volt, de biztonság kedvéért lecseréltem egy 80Ah-sra, persze itt figyeld a generátoron levő feliratot, hogy mindig nagyobb legyen, mint a kívánt akkumulátor.
Egyértelmű, hogy suzukiba nem teszünk 45Ah-nál nagyobb akkut, mert nem tölti fel rendesen.
Audiba már más tészta.
Lényeg még, hogy kábelból ne spórolj, párszáz forintokkal kerül többe, viszont a különbség hallható lesz.
Mélyládát össze is rakhatsz, hivatalos katalógus van, mely szerint hogyan kell összedobnunk, ezt kikísérletezték annó.
Olcsóbban kijössz, mintha megvennél egy 1500W-os mélyládát.
Bútorlapot lehet szabatni hozzá, nekem a két 40cm-es mély hangszóróhoz volt 5500 ft a búrotlap szegőcsíkkal.
Ha van valami kérdésed, írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!