Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ilyen valóban van a győri...

Ilyen valóban van a győri Audinál?

Figyelt kérdés

Ma esti beszélgetéskor merült fel a győri Audi.

Végül egy olyan érdekesség is elhangzott, hogy az ott dolgozóknak van olyan lehetőségük, hogy ha aláírnak egy szerződést és 6 évig fixen ott dolgoznak, akkor kapnak úgy egy autót, hogy az elején megkapják és azt havonta 50k huf-os részletekben vonják le a fizetésből, illetve a kötelező szervizeket ingyen elvégzik helyben?

Ez valóban így van, vagy csak egy újabb urban legend gyanús történet?

#Győr #Audi #ingyen auto
2014. máj. 5. 01:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%

egy év alatt az 600.000 Hat év alat 3.600.000 Van most új audi ennyiért?

Igen. Ingyen adják az olajat,stb....

SZERINTED?

2014. máj. 5. 01:43
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy van-e ennyiért új Audi, nem igazán szoktam nézni az árlistáikat, csak kíváncsi vagyok, hogy ilyen tényleg van-e és ha igen, nekik ebben mi az üzlet?
2014. máj. 5. 02:06
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

nincs, mert akkor mindenki ott szeretne dolgozni.

ennyiért autót?..jólenne.

pláne az elején megkapni egy autót..úgy, hogy nem is tudják milyen a belépett munkaerő? ráadásul milyen munkakörben? a takarítók, vagy csak az összeszerelők, esetleg a mérnökök?

sántít ez az egész..

2014. máj. 5. 04:36
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
olyan van, hogy van pár modell amit ki lehet bérelni a dolgozóknak
2014. máj. 5. 07:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem urban legend, munkatársi autóhasználatnak hívják, de elég pontatlanok az adatok.

Pontos adatokat én sem tudok, de körvonalaiban:

-Tudtommal nem kell vállalnod, hogy X ideig maradsz.

-A havi összeg tulajdonképpen annyi, hogy kifizeted az autó első évének értékvesztését. (ez nem kicsi összeg)

-Van km-futásra is megkötés, ha a meghatározottat túlléped magasabb havi összeget kell fizetned.

-Mintha a tankoláson meg a biztosításon kívül a cég állná a többi költséget (szerviz, gumi) a befizetett díj ellenében. (Igaz ez a km megkötés okán nem tud nagyon elszaladni, gondolom ha rendellenes használattal kinyírod a gépet azt rád terheli a cég)

-A kocsit egy év után vissza kell adni (a tulajdonjoga nem lesz a tiéd), ha a következő évre is szeretnél kocsihasználatot, akkor kapsz másikat az arra az évre meghatározott áron.

-Az autótípus is kötött, tudtommal kizárólag az A3-ra vonatkozik.

Szóval megkötés van bőven, nem is olcsó, szóval nem árasztják el a dolgozói parkolót az ilyen kocsik.

Konkrétabban olyan, mármint annyiba kerül az illetőnek anyagilag, mintha minden évben visszamenne az adott Audi kereskedésbe és az 1 éves, tizenegypár ezer km-t futott autóját beszámíttatná egy újba.

Szóval érthetően nem fognak erre pl. a soron dolgozók százszámra lecsapni, hiszen drága.

2014. máj. 5. 09:12
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
#4 - bérlés igazából nincs: kiküldetésekhez kapnak autót a dolgozók, illetve jutalomként hétvégi autóhasználatot. Utóbbinál is van ám km megkötés. :)
2014. máj. 5. 09:14
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
#6 - hopp, és már pontosítom is magamat: lehet hétvégére saját pénzből is kivinni autót bizonyos feltételek mellett, pl. km és típus megkötés. Csak nem ugrott be elsőre, mert fáradt vagyok.
2014. máj. 5. 09:18
 8/11 anonim ***** válasza:
79%

simán lehet, de ez nem más mint flottakezelés

ugyan ezt csináljuk mi a cégnél, x összegért van egy autónk, amibe mi csak tankolunk, minden mást a flottakezelő intéz

2014. máj. 5. 09:24
 9/11 A kérdező kommentje:
Így már értem, köszi a válaszokat. :)
2014. máj. 5. 17:30
 10/11 anonim ***** válasza:
79%

Igen, van, sőt, aki egy kicsit magasabb pozicióba van, mindegyik egy komoly Audival járkál.

És nem is kell ilyen bérléshez az Audinál dolgozz, hanem elég, ha van egy céged, és tudsz bérelni 3-5 évre vadi új autót, fix havi összegért (ok nem 50.000 HUF). És a szervizbe is csak vinned kell, egyéb dolgod nincs.

2014. máj. 5. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!