Valaki! Ez milyen Aston Martin?
Figyelt kérdés
Ezt a kocsit egy autószerelő előtt láttam, de nem tudom megállapítani hogy milyen típus. Kicsit hasonlít az One-77 re de az oldalán nincs az a jellegzetes légcsatorna.
2014. máj. 7. 17:28
11/17 anonim válasza:
Rengeteg kép van a neten mindkettőről. A legszembetűnőbb különbség az első köténylemez (lökhárító) kialakításában van. A lámpák formája is eltérő egy kissé. A méreteikben is van némi különbség, bár ezt képről lehetetlen megmondani.
12/17 A kérdező kommentje:
Utolsó na látod pont ez a baj... ezekre nem annyira hasonlít, talán az one77 áll hozzá a legközelebb de azt kétlem hogy olyan lenne magyarországon magyar rendszámmal ráadásul szőregi autószerelőben...
2014. máj. 8. 15:39
13/17 anonim válasza:
one 77-re nem is hasonlít... sem az oldala, sem a lökhárítója... one 77-nek a lökős két oldalán vannak függőleges légbeömlők, az oldalán pedig levegő kivezetők + a hűtőrács is sokkal mélyebbre van húzva, és a lökhárító alján lévő vízszintes légbeömlő "csík" sokkal keskenyebb mint maga a hűtőrács, míg a képen látható autón kb ugyanolyan szélesek...
elsőre én is db9-re gondoltam, de jobban megnézve inkább vantage, a db9-nek 3 vízszintes részre van osztva a lökhárító alján lévő légbeömlő, a vantagenek egy "csík" mint ennek a képen, tehát valószínűleg az utóbbi lesz
14/17 A kérdező kommentje:
Na igen. Az one77tel ez a másik probléma amit az előbb említettél. A légbeömlö nyilás pont a tipus jellegzetessége lenne pedig ezen nincs... majd még én is nézegetem egy kicsit :)
2014. máj. 8. 15:58
15/17 anonim válasza:
16/17 A kérdező kommentje:
Látom... akkor inkább a vantage :)
2014. máj. 8. 16:09
17/17 anonim válasza:
Googlen találsz képet. De ez egy V8-as Vantage, BIZTOS! És nem DB9. Kicsit tényleg hasonlítanak, de megkülönböztethetök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!