Nem félted az autódat, amikor bulizni mentek a haverokkal?
Megmondom őszintén, igyekszem úgy megoldani, hogy ne az enyémmel kelljen menni. Nekimennek a részegek másik autóval. Nekitámaszkodnak, a saját haverjaim esetleg belehánynak, összerugdossák a küszöböt részegen, és mondok jobbat: jártam már úgy, hogy egy nagyon okos részeg társaság tagja a szemem láttára vágta neki egy autónak a sörös üveget.
Ti hogy vagytok a dologgal? Én parázom túl?
1 kezemen megtudom számolni hogy hányszor mentem autóval bulizni. Sose paráztam hogy rongálják, de nem szerettem kocsival menni mert drága és nem is ihatok ha vezetek. Egyébként sem a sajátom volt az autó.
Szerintem parkolj a szórakozó helytől távolabb és max gyalogolsz 5-10 percet de akkor nem a kocsma meg a disco közelében van az autód.
Tudom miről beszélsz, egyik haverom szokott minket vinni, 4-5 fős társaság.
Gyakran "rongálják" az autóját, nekem viszont még készül a jogsim, de autó van.
Én kikötöttem már most, ha nem fognak viselkedni, azonnal megállok, kiszállnak és sétálnak hazáig.
Ha nekik megéri, akkor nekem is...
Úgy viselkednek mint az állatok.
Ugrálnak a hátsó ülésen, ordibálnak, széjjel magolnak, az innivalót szétcsöpögtetik, tiszta cigihamu minden.
Enyémben nem lesz ilyen.
Gondolom ezek közül valamelyik már előfordult azért veled is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!