Ha beleestél egy lányba és mész bulizni a haverokkal, akkor elhívod őt is nem?
Figyelt kérdés
2013. nov. 5. 21:41
1/11 ASOT válasza:
Kell közös buli is barátnővel + barátokkal, de kell néha buli csak haverokkal. Más ám.
3/11 A kérdező kommentje:
nekem személy szerint rosszul esne, ha úgy menne el hogy megse kérdezi, hogy nem mennék-e el vele... de ez alapján kiderül hogy hánydán állunk... jó persze buli a haverokkal, de annak csajozás a vége :/
2013. nov. 5. 21:46
4/11 anonim válasza:
Attól függ, hogy mit értesz azon, hogy beleestél egy lányba. Ha teljesen plátói a dolog, akkor szerintem kár elhívni. Ha lehet valami (főleg, ha volt is már), akkor simán elhívhatod :)
6/11 ASOT válasza:
miért lenne mindig csajozás a vége?? jajj nemár.
Gondolom még első barátról van szó, tapasztalatlanka lehetsz.
Elmegy veled először bulizni szórakozni, aztán majd elmondja h elmenne velük is.
Hagyni kell a másiknak is levegőt venni.
7/11 A kérdező kommentje:
hát jó majd megyünk külön :D
2013. nov. 5. 21:49
8/11 ASOT válasza:
Nefárassz!!
b---asszki együtt is menjetek, nem érted????
9/11 A kérdező kommentje:
nem tudom, én úgy vagyok vele... hogyha valakit szeretek akkor nem akarok nélküle bulizni menni... haverokkal belehet ülni egy kocsmába is stb.
2013. nov. 5. 21:53
10/11 ASOT válasza:
jólvan beszéld meg vele h mi a problémád, mond el neki.
Lecsücsülsz mellé, szívem én annyira de nagyonszeretlek. Úgy érzem te is. De nem viseli el a pici lelkem ekkor a melledre teszed a kezét, hogy nélkülem menj bulizni, ha ez így van akkor, (ekkor a kezét a muffocskádra teszed) nem kapod meg többé ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!