Égő egy 125-s ETZ? A csajok értékelik e az ilyen mocikat még vagy mindegyik a sport/robogókra bukik?
ezen ne múljon, leírom :)
volt már simsonos fiúm és yamaha dt-s fiúm is :D és nem a motorjuk miatt jártam velük :D
egyébként nekem dt-m van. meg vagyok vele elégedve, talán találnál ilyet te is!
mellékesen aki biztos esélytelen: a robogósok! meg a napszemcsi rövidgatya és ennyi az össz öltözet motorosok!
ma 14:34
Nekem robogóm volt, igaz, hogy egy százassal nagyobb, mint egy simson, de én már akkor kinőttem abból, hogy "csajozzak" egy járművel. Eléggé "gáz", hogy valaki szerint szégyen robogóval közlekedni. Ezeken az embereken látszik, hogy csak a menőzés meg a pénz érdekli.
nekem nincs bajom a robogókkal tényleg hasznos járművek...
csak v.hogy elveszik a motrozás IGAZI ÉLMÉNYÉT azzal hogy csak gázt húzol és semmi kuplung semmi váltás nem érzed hogy ebben a sebességben igy húz abban így...
ezek apróságok de mégsem ézem vele a konkrélt motorozás élményét
amugy az MZ-k fasza járművek szal nyugodtan vegyél egyet
nemhiszem hogy egy csaj azért nem akar közeldni feléd mert ilyen mocid van vagy olyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!